whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ...................... προχωραμε !! προχωραμε τα project ;D dkall το σωματακι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις πρωτες foto που ειχες ανεβασει. ΥΓ: θα ειναι εγκλημα αν δεν βαλεις pearl white pickguard 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Dkall, το φύλλο χαλκού πώς το κολλάς? Είναι αυτοκόλλητο? Από που το βρίσκουμε? http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_pickups/Supplies:_Shielding/Conductive_Copper_Tape.html Eιναι αυτοκολλητο , παρε την τριαδα θα σου χρειαστουν και τα 3 μεγεθη (πρεπει να φτανει για 2-3 κιθαρες) Μεγεια το μπρατσακι , ειναι οντως λιγο .....υπερβολικο ,αλλα στο τελος οταν ολοκληρωθει η κιθαρα μαλλον θα γ#$&*%# .... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 στον τοιχο μιλαω :o :o προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ...................... προχωραμε !! προχωραμε τα project ;D dkall το σωματακι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις πρωτες foto που ειχες ανεβασει. ΥΓ: θα ειναι εγκλημα αν δεν βαλεις pearl white pickguard 8) Ναι , στις πρωτες ειχε φαει το φλας καταφατσα και τα ειχε δει ολα. Εχω παραγγειλει και ασπρο και perl , θα δω τι θα του βαλω αναλογα το neck (εχω και αλλο ενα project που τρεχει και εχω παρει 3 necks ) YΓ το αλλο δεν σας το λεω , θα το δειτε ολοκληρωμενο ;D) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 τα αλλα necks απο που? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 τα αλλα necks απο που? 1) birdseye εβενος ΜΜ 2) birdseye maple MM 3) maple nitro Allparts ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια τα σωματα τα κοβω πολυ σκαμμενα.... Βγαινουν χυμα απο το εργοστασιο για να ταιριαζει οποιοσδηποτε συνδυασμπος μαγνητων (sss,ssh κ.ο.κ) και εχουν φαει το μισο ξυλο...Μου θυμιζουν το σωμα μιας squier που εχω... Απο ποιοτητα τι λενε και κυριως δεν βαζετε καμια συγκριση μεταξυ μιας fender και μιας mighty mite κιθαρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια τα σωματα τα κοβω πολυ σκαμμενα.... Βγαινουν χυμα απο το εργοστασιο για να ταιριαζει οποιοσδηποτε συνδυασμπος μαγνητων (sss,ssh κ.ο.κ) και εχουν φαει το μισο ξυλο...Μου θυμιζουν το σωμα μιας squier που εχω... Απο ποιοτητα τι λενε και κυριως δεν βαζετε καμια συγκριση μεταξυ μιας fender και μιας mighty mite κιθαρας? το μόνο παραπάνω σκάψιμο είναι αυτό για humbucker στην θέση neck.(πολύ λογικό νομίζω εφόσον τα γούστα διαφέρουν..) δεν χρειάζεται να το συγκρίνεις με squier, και αμερικάνα fender με humbucker neck έχει το ίδιο σκάψιμο ;) αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες κάποια παιδία έχουν και mighty mite και fender usa και μέσες άκρες μας λένε τις εντυπώσεις τους. Παιδία μην κάνετε το λάθος να συναρμολογήσετε την κιθάρα μόνοι σας αν δεν έχετε πολύ καλές τεχνικές γνώσεις και πείρα για την συγκεκριμένη δουλεια. Είναι λογικό αν γίνει κάτι τέτοιο και συγκριθεί μετά με μια αμερικάνα fender,το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό και να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Σιγα που θα την συγκρινουμε με αμερικανα fender , αυτα που θα μπουν επανω στον υπνο της μονο τα βλεπει η φεντερ . ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Σιγα που θα την συγκρινουμε με αμερικανα fender , αυτα που θα μπουν επανω στον υπνο της μονο τα βλεπει η φεντερ . ;D ελα ντε.... 8) 8) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση