studio54GR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω να το βρείτε εσείς..... :) ::) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 ελααααα...μη μας κρατας σε αγωνια :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν, η μαύρη είναι Deluxe Usa "Non more Black" με μάνικα εβένινο χωρίς Dots με μαγνήτες EMG St.L. και ήταν έτσι όπως την βλέπετε. Η Redburst είναι ΟΛΗ Mighty Mite ακόμα και οι Hot Rails Μαγνήτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ δυνατοί, σπλιτάρουν όλοι αλλά εμένα ΔΕΝ μου αρέσουν διότι δεν παίζω τόσο πολύ με τα βρώμικα. Η burgundy wine είναι Mexicana και φοράει EMG VG (εξαιρετικοί μονοί). Σε λίγες μέρες θα σας δείξω και τις υπόλοιπες.... Άλλη μια Strat, μιά Tele, μιά SG Gothic με EMG ZW ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 ωραιος φιλαρακι,εχεις αξιολατρευτο κιθαριστικο πλουτο. ;D συγκρινοντας την mighty mite με τις αλλες δυο?υπερ-κατα? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER.... Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER.... Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται). Μονοκοματο ash Mighty mite? Θελω φωτο για να πειστω.. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER.... Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται). Μονοκοματο ash Mighty mite? Θελω φωτο για να πειστω.. οντος δεν νομιζω ουτε εγω να ειναι one piece (τουλαχιστον 2-3 σαν τις αμερικανες fender) αλλα who cares? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ...................... προχωραμε !! προχωραμε τα project ;D ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν κύριοι, χτες είδα ένα μπράτσο που μου "μίλησε" και από σήμερα το μεσημέρι έγινε "δικό μου"... Ιδου... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=160205570933&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI Παλαβό bird's eye... Ισως και υπερβολικό... Αλλά όμορφο... Ανυπομονώ να το δω και από κοντά τώρα... Dkall, το φύλλο χαλκού πώς το κολλάς? Είναι αυτοκόλλητο? Από που το βρίσκουμε? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν κύριοι, χτες είδα ένα μπράτσο που μου "μίλησε" και από σήμερα το μεσημέρι έγινε "δικό μου"... Ιδου... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=160205570933&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI Παλαβό bird's eye... Ισως και υπερβολικό... Αλλά όμορφο... Ανυπομονώ να το δω και από κοντά τώρα... Dkall, το φύλλο χαλκού πώς το κολλάς? Είναι αυτοκόλλητο? Από που το βρίσκουμε? τυχερε vrass ;),οταν τα παραγγειλα εγω δεν ειχε ακομη τετοια necks :-[ προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση