Προς το περιεχόμενο

mighty mite guitar parts

whiteNoise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρτα , μωρη αρρωστη !!!!        (που λεει ο λαος, μην παρεξηγηθουμε κιολας)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230219736282&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 222
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε σεις, εμένα ακόμα να εμφανιστεί το κορμι... Να αρχίσω να ανησυχώ μήπως? Στις 16/1 το "έκλεισα"... ??? ??? ???

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Ρε σεις, εμένα ακόμα να εμφανιστεί το κορμι... Να αρχίσω να ανησυχώ μήπως? Στις 16/1 το "έκλεισα"... ??? ??? ???

σοβαρά μιλάς???θα είναι κάπου ξεχασμένο στα 'βελτιωμένα' κατα τα αλλά ελληνικά ταχυδρομεία.

ένα θα σου πω, μου έστειλαν tuners απο Αμερική στις 15/1 και τα πήρα σήμερα...έλεος!!!!!!!!!!

ειχα αγανακτησει και ημουν ετοιμος να αγορασω αλλα tuners απο ελλαδα και οταν αποφασιζε το ταχυδρομειο να μου τα φερει να τα εβαζα σε αλλη κιθαρα.

ΥΓ βεβαια αυτο δεν συμβαινει παντα,τα υπολοιπα μερη μου ηρθαν τσακ-μπαμ

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Χμμμ... Μαλλον ήρθε η ώρα να αρχίσουν τα τηλέφωνα... Το θέμα είναι ότι το πήρα μέσω ενός φίλου που έχει account στο paypal και στο ebay, οπότε όλα είναι στο όνομά του, και πρέπει να χώσω αυτόν να παίρνει τηλάφωνα... ::)

Εδιτ! Ακυρα τα προηγούμενα. Μολις πήρα τηλέφωνο το παιδί και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το έφερε ο ταχυδρόμος και ότι είναι στο σπίτι του, αλλά επειδή δε γύρισε από τη δουλειά ακόμα δεν με ειδοποίησε... ;D ;D ;D ;D ;D

Εδιτ! Ακυρα τα προηγούμενα. Μολις πήρα τηλέφωνο το παιδί και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το έφερε ο ταχυδρόμος και ότι είναι στο σπίτι του, αλλά επειδή δε γύρισε από τη δουλειά ακόμα δεν με ειδοποίησε... ;D ;D ;D ;D ;D

kill him ;D ;D

καλοριζικο φιλε

Τώρα που πήγε 12.30 περίπου, μπορώ να ανεβάσω και εγώ μερικές προστυχες φωτογραφίες από το κορμί που κατέφτασε στα χέρια μου...

th_IMG_0467.jpg

th_IMG_0469.jpg

th_IMG_0470.jpg

th_IMG_0473.jpg

Οι φωτογραφίες είναι κάπως σκοτεινές γιατί τις έβγαλα χωρίς φλας. Το λούστρο είναι πιο ανοιχτόχρωμο απ'ότι φαίνεται, όπως ακριβώς είναι το natural της fender. Το σώμα είναι πολύ ελαφρύ (έτσι μου φαίνεται) και είναι από δύο κομμάτια τα οποία είναι ενωμένα ακριβώς στο μέσο του σώματος. Τα νερά είναι πάρα πολύ ίδια και στα δύο κομμάτια σε σημείο που να μην φαίνεται που ακριβώς ενώνονται. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και τώρα μένει να βρω το μπράτσο που θα μου ρίξει την ίδια λάγνα και πρόστυχη ματιά ώστε να το χτυπήω και να τα ταιριάξω... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μπραβο φιλε,και παλι καλοριζικο το κορμι..

καλα εκανες και τις εβαλες τετοια ωρα,να εχουν πεσει και τα μικρα για υπνο. ;D

εχει βαλει τωρα απιστευτα νεα necks να τα κανεις ενα ευτυχισμενο ζευγαρακι..ψαξεεεεεεεεε

ρε @#$@#% γιατί όλα τα swamp ash σωματα να έχουν τέτοια τέλεια νερά και το δικό μου να είναι ...σχεδόν σαν alder...

Mεγειες vrass...καλή μανικοκυνηγι

ρε @#$@#% γιατί όλα τα swamp ash σωματα να έχουν τέτοια τέλεια νερά και το δικό μου να είναι ...σχεδόν σαν alder...

Mεγειες vrass...καλή μανικοκυνηγι

mighty mite πηρες?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου