Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2008 Γεια σου ρε dkall! +1 καρμα στον κύριο! :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Ενας ένας ρε θα πάθουμε τίποτα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! :o :o :o Ημουν εκτός τόπου και χρόνου τις τελευταίες μέρες (για πολύ ωραίο λόγο ;)) και δεν είδα τα τελευταια γεγονότα!! Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα το κορμί... Και να φανταστείτε δεν έχω παραγγείλει ακόμα μπράτσο... Μαλλον πρέπει να κάνω κατι και για αυτό... Ζήλεψα τα bird's eye αλλά θέλω 70's headstock και ο mighty mite δεν έχει τέτοιο συνδυασμό... Μαλλον θα αρκεστώ στο απλό καλό και πιο φτηνο maple... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ρε whitenoise σορρυ για το πρηξιμο αλλα βγαλε μια το σωμα με μια ασπρη σελιδα Α4 απο πισω :D plzzzzzzzzzz...εχω κολλημα με τα σωματα-ειδη υγιεινης!! παντως απο το birdseye ειναι χλιδα!!!οπως και να το κανουμε!!! βεβαια η ταστιερα ειναι λιγο-εως πολυ βρωμικη ή μου φαινεται?? :o για το κοκκινο του dkall δν λεω τπτ!!! αφηνω τις φωτο να μιλησουν :D ;) παντως να ρωτησω κατι ασχετο?? τα decals και το σχημα του headstock πως και ειναι ολοιδια με τις fender?? δν παιζουν μυνησεις και τετοια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 ρε whitenoise σορρυ για το πρηξιμο αλλα βγαλε μια το σωμα με μια ασπρη σελιδα Α4 απο πισω :D plzzzzzzzzzz...εχω κολλημα με τα σωματα-ειδη υγιεινης!! με την πρώτη ευκαιρία φιλαράκι(δανεική η φωτογραφική και καταλαβαίνεις) ;) παντως απο το birdseye ειναι χλιδα!!!οπως και να το κανουμε!!! βεβαια η ταστιερα ειναι λιγο-εως πολυ βρωμικη ή μου φαινεται?? :o χλιδα δεν θα πει τίποτα 8), έχω πάθει μεγάλη πλάκα με το birdeye του(είναι ακόμη καλύτερο από κοντά) και όσο σκέφτομαι ποσά πλήρωσα ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω(αν έβαζα και βερνίκι θα φαινόταν ακόμη πιο έντονο το birdeye :o...ίσως στο μέλλον να το περάσω μερικά χέρια εφόσον έκανα ήδη μερικές πρόβες σε neck παλιάς μου φτηνιάρικης fender copy ;)) η ταστιέρα έχει γεμίσει μικρά κομματάκια χαρτί στα τάστα από λαλακια που πήγα να κάνω με χαρτί τουαλέτας ;D ;D ;D παντως να ρωτησω κατι ασχετο?? τα decals και το σχημα του headstock πως και ειναι ολοιδια με τις fender?? δν παιζουν μυνησεις και τετοια?? τα parts αυτά ειναι fender licenced οπότε τους έχει δοθεί με νόμιμο τρόπο το δικαίωμα απτήν ίδια την fender να την αντιγράφουν με ακρίβεια. ;) τα decals όμως τα βρίσκουμε παράνομα στο internet έτσι για να έχει λίγο σασπένς και δράση η ιστορία ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 αυτο χαλβαδιαζω τωρα (για να αλλαξω το ηλιθιο μπρατσο της harley benton tele) δεν ειναι τρελα? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=130193830624&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI ιδου και ο ενοχος του εγκληματος με αλλαγμενη την γεφυρα απο guitarfetish με 3αρα brass saddles.... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 η ταστιέρα έχει γεμίσει μικρά κομματάκια χαρτί στα τάστα από λαλακια που πήγα να κάνω με χαρτί τουαλέτας ;D ;D ;D τα decals όμως τα βρίσκουμε παράνομα στο internet έτσι για να έχει λίγο σασπένς και δράση η ιστορία ;D ;D ;D ειπα και εγω!!!με τοση μπιχλα στο φερανε???? ::) ααα...δν θυμομουνα οτι το εβαλες εσυ...νομιζα οτι ηρθε με αυτο πανω...οκ τοτε... Υ.Γ. αφου το εχω πει και αλλου!! μια χαρα ειναι το μπρατσο της...αλουστραριστο εντελως για να μην κολλαει το χερι...και για να χρησιμοπιησω μια δημοφιλη φραση του φορουμ...ΒΟΥΤΥΡΟ!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Ημουν εκτός τόπου και χρόνου τις τελευταίες μέρες (για πολύ ωραίο λόγο ;)) και δεν είδα τα τελευταια γεγονότα!! Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα το κορμί... καταλάβαμε καταλάβαμε....αυτες τις μερες ασχολούσουν με άλλα κορμιαααα.... woman-caster made in greece ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Yeap! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 πλεον και birdseye maple με abalone inlays.. ;) 8) αλατις ;D http://cgi.ebay.com/FENDER-BIRDSEYE-MAPLE-STRAT-NECK-w-JUMBO-FRETS-ABALONE_W0QQitemZ160205128259QQihZ006QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem Nα και ενα ακριβουτσικο μεν,πανεμορφο δε..flame maple neck http://cgi.ebay.com/INCREDIBLE-FENDER-LIC-FLAME-MAPLE-STRAT-NECK-12-Radius_W0QQitemZ130194439883QQihZ003QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem και ενα aged finish.. http://cgi.ebay.com/FENDER-STRAT-VINTAGE-V-MAPLE-GUITAR-NECK-wAGED-FINISH_W0QQitemZ140203277608QQihZ004QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem αν δεν βάλω λουκέτο στον suhr και στην fender δε θα ησυχάσω ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση