zithon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε πολυ ωραια μελωδια, μου αρεσε πολυ η επιλογη των κλιμακων που εκανες. ειδικα σε καποια σημεια κανουν το κομματι πολυ σκοτεινο και μετ επειτα πολυ αισιοδοξο... Προσωπικα επειδη ειμαι και λιγο καφρος :D , αν μπαινανε και απο πισω σε λιγα σημεια φωνητικα αλα on thorns i lay θα εσπερνε... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 πολυ ωραιο κομματακι.για παραπανω ιδεες - αν μου επιτρεπεις - πληκτρολογησε την λεξη andromeda στο you tube και δες εναν ιταλο...το ακουσα και δεν τολμησα να πιασω κιθαρα...(για μενα μιλαω,προς αποφυγη παρεξηγησης) keep on rocking!! ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Τα συγχαρικια μου... βρε μπας και εισαι απο τη Ναξο??? https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονια (μια και το θεμα ειναι περσινο ;D ;D) Νομιζω οτι λιγη Σκανδιναβιλα την θελει Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση