Προς το περιεχόμενο

Μελετάτε καθόλου κιθάρα ή μπαίνετε μόνο στο NOIZ :) ?

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

takisdim1984 Ή πολυ μπροστα είσαι, ή πολύ πίσω...

Θα κανω μια σύσκεψη με τον εαυτο μου και θα σου πω τι αποφάσισα.... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το post μου είχε ως σκοπό την προσέγγιση 2 κόσμων μέσω μιας φανερής συγγένειας' date=' δλδ του κοινού παρονομαστή της δεξιοτεχνίας.

εγώ ήθελα να ανοίξω μια νέα προοπτική για κάποιον που βρίσκεται σε συγκεκριμένο χώρο κ θέλει (πιθανόν) να κάνει κάποιο άνοιγμα. αν του πω ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό θα τον αποθαρρύνω. αν θέλετε εσείς να τα διαχωρίσετε τελείως, με γεια σας![/quote']

Kαταρχας μην αρπαζεσαι,συζητηση κανουμε σε φιλικο πλαισιο...

Κατα την αποψη μου,ο κοινος παρανομαστης δεν ειναι η δεξιοτεχνια αλλα ο αριθμος των bpm.Eιναι επιδερμικότατη η συγκριση με βαση μόνο αυτό.

Κανεναν δε θελω να αποθαρρύνω.Κατα τη γνωμη μου ειναι τελειως διαχωρισμενα και δεν ειμαι εγω που θα καθορισω το διαχωρισμό τους.Παρεπιμπτόντως πιστεύω οτι ειναι το ιδιο πιθανό να περασει καποιος και απο την gypsy jazz ειτε προερχεται απο ακουσματα τύπου Malmsteen είτε από prodigy.

Φιλικα

Για την δεξιοτεχνια και τα bpm ένα πράγμα έχω να πώ:

Καλυτερα να μπορείς να το κάνεις και να μην το κάνεις ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ, παρα να είσαι τεμπέλης- κουλός και να μην το κάνεις απο ανάγκη.

Εχετε ακούσει τα blues solo του malmsteen? δεν νομίζω ότι έχουν κάτι να ζηλέψουν απο τα αυθεντικά μπλουζ...

Το θέμα ήταν "Μελετάτε καθόλου ή μπαίνετε μόνο στο ΝΟΙΖ".

Μερικοί δείχνετε με παραδείγματα τι κάνετε και έχει γίνει ήδη κατανοητό, όχι άλλο κάρβουνο.

Αλλά δεν πειράζει, χώστε μέχρι να σας φύγει η κάψα λεβέντες μη σας νοιάζουν οι υπόλοιποι. ¶λλωστε δεν νομίζω ότι και μεταξύ σας οι συνδιαλεγόμενοι δίνετε βάση στα λεγόμενα των άλλων...

Rock till you drop!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Εχετε ακούσει τα blues solo του malmsteen? δεν νομίζω ότι έχουν κάτι να ζηλέψουν απο τα αυθεντικά μπλουζ...

Μάστορα, πιάσε 2 με μπόλικο τζατζίκι.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

OK αλλο ενα!! :lol:

25%20Pita%20souvlaki.jpg

θα παχυνεις ομως και μετα θα παιζεις υπερβολικα ΓΡΗΓΟΡΑ σαν τον χοντρο τον Μαλμστιν!!! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου