Προς το περιεχόμενο

κιθαρα σε θηκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τιμοκατάλογος είναι ο εξής: :o

Κιθάρα τύπου tele        :   2.600     Ευρώ

Κιθάρα τύπου strat       :   2.900     Ευρώ

Κιθάρα τύπου Jackson :   3.100       Ευρώ

Κιθάρα τύπου LP       :    4.000        Ευρώ

Μπάσο τύπου Fender   :   2.700       Ευρώ

Με τέτοιες τιμές, γιατί να μήν πάρει κάποιος μιά αυθεντική πχ LP

αλλά να πάρει μία "τύπου" LP ;    ::)

Γιατί η τύπου Lp θα είναι ακριβώς όπως  τη θες, με μανίκι ακριβως στα μέτρα σου ,με τους μαγνήτες που θες ,απο τα καλύτερα ξύλα της αγοράς,με οποιαδήποτε customια θες και κυρίως

Θα ξεσκίζει οποιαδήποτε αυθεντική lp σε αυτά τα λεφτά

Ρε παιδια τι εγινε μηπως μπερδευτηκατε ?? για αλλο θεμα λεμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο καπου ακουσα οτι τα "φακελλακια" αυτα ενδεχεται να ειναι καρκινογονα και τα πεταξα....για να μην το παιζω ομως Ευαγγελατος παιρνοντας κι αλλους στο λαιμο μου διχως να ειμαι σιγουρος θα ηθελα τη γνωμη καποιου που γνωριζει το θεμα...

Πίστεψέ με: Πρώτα θα πάθουμε καρκίνο απο αυτά που τρώμε, μετά απο το τσιγάρο (και οι παθητικοί όπως εγώ), μετά απο τα κινητά και απο τα ασύρματα δύκτια και τελευταία απο τα φακελάκια για την υγρασία.

ΝΑΙ στις στεγνές κιθάρες! ΟΧΙ στη ζωή!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εγω ομως που δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου κινητο, δεν καπνιζω, και προσεχω οσο μπορω το τι τρωω , τι φταιω??.. :-\

Χρησιμοποιούν οι άλλοι, καπνίζουν οι άλλοι κ αν δεν έχεις δικό σου περιβόλι και κοτούλες δεν νομίζω ότι μπορείς να πείς προσέχω τι τρώω!

Τί σχέση έχουν οι κιθαροτιμές?

και που ξερεις τι εχω?.........απαντηση σ'αυτο που ρωτησα αρχικα μπορεις να δωσεις?...γνωριζεις κατι?.....το "ετσι κι αλλιως θα την παθουμε" δεν ειναι απαντηση......(φιλικα παντα!).. ;)..............θα βγω ομως και γω off topic για να πω ποια πραγματικα lp θα επαιρνα σε αυτα τα λεφτα:  http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_57_vos_gold_top.htm ...sorry :-X

Απάντηση στο αν τα σακουλάκια είναι καρκινογόνα δεν μπορώ να δώσω γιατι δεν είμαι επιστήμονας. Λογικά πάντως, δεν νομίζω ότι ενα σακουλάκι θα είναι τόσο κακό! Ουράνιο έχει μέσα? Αν μάθουμε τι υλικο είναι μέσα, θα ξέρουμε αν θα πεθάνουμε και νωρίς.

Δεν μιλούσα για ΣΕΝΑ. Στ πληθυντικό μιλάω για την πλειοψηφία. Αν εσύ ζεις σε περιβόλι και έχεις κοτούλες και μπορείς και τρώς καθαρές τροφές, τότε μαγκιά σου!

O ixnilatis είδε τις τιμές στο site του enigma και απόρησε για τις τιμές ,και εγω απλά εκανα ένα σχόλιο.

Μακρόσκιε,απο τις λίγες lp που θα αγόραζα..αλλά πολλά τα λεφτά ρε.

Τί σχέση έχουν οι κιθαροτιμές?

Παιδιά ζητώ συγνώμη :-[  , δεν προσπάθησα να εκτροχιάσω την συζήτηση.

Απλά μου έκανε εντύπωση και αντί να ανοίξω ένα νέο θέμα, το έθεσα εδώ. 

Και δεν νομίζω πως χρειάζεται να το συνεχίσουμε,

άλλωστε την απάντηση την πήρα.

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Παιδιά τα σακκουλάκια αυτά για την υγρασία κάνουν κακό μόνο αμα τα φαει κανεις... Μην τα φοβάστε. Εγώ έχω τέτοια πεταμένα σε όλες τις θήκες. Και τις κιθάρες μου σε βάσεις τοίχου για να τις βλέπω και να φχαριστιέμαι. ;D ;D ;D ;D

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

• Guru

απο ενα σημειο και επειτα το φακελακι σιλικονης σταματα να απορροφα υγρασια γιατι εχει μαζεψει οσο μπορει. και επισης οι κιθαρες δεν παθαινουν και τιποτα απο την υγρασια, εκτος κι αν ξεπερασει το 50-60%, οποτε μπορει να παρουσιαστει προβλημα. πιο επικινδυνη ειναι η ελλειψη υγρασιας, π.χ. ενα δωματιο με κλιματισμο η σομπα τελειως ξερο, και ειδικα οι μεγαλες εναλλαγες θερμοκρασιας και/η υγρασιας, περισσοτερο σε ακουστικες και κλασικες κιθαρες. στο εξωτερικο ολα τα μεγαλα μαγαζια εχουν ειδικο δωματιο για τις ακουστικες κιθαρες, με υγρασια ελους  ;D (40-50%)!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου