alekelis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά τα ξέρετε τα εν λόγω τύμπανα? Έχω την εντύπωση πως επειδή δεν είναι "μάρκα" είναι πολύ καλύτερα από pearl,tama κτλ στα ίδια λεφτά... Βασικά τα θέλω για ένα ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ studio, για blues και jazz καταστάσεις... Και καθώς είμαι "κιθαρίστας" δεν έχω ιδέα από τούμπανα!!! Στην Ελλάδα τα φέρνει ο Λογοθέτης.. http://www.basixdrums.net/ Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 εγω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχει πααααρα πολυ καλο hardware για τα λεφτα του. βασεις hihat και ταμπουρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Για αρχή ίσως είναι μια καλή και οικονομική λύση.... ;) βάζεις καλά δέρματα και πιατίνια και είσαι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση