spy Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 longshadow, είσαι μέγιστος. Οι "Φυλακές Ανηλίκων" είναι το κορυφαίο αριστούργημα των eighties. Πες το ρε πως είσαι κότα.... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Pantera - Cemetery Gates, Mouth of War, Walk Black Label Society - Destruction Overdrive Damageplan - Breathing New Life Radiohead - Street Spirit (Fade Out) Jimi - Voodoo Chile Led Zepp - Black Dog Τα δικά μου και μετά βαριέμαι... Α και ρίχνω κι ενα Symphony of Destruction Ηρεμήστε. Όλα αυτά χωρίς σόλο εννοείιται (μην είμαστε και πλεονέκτες) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Opeth-Baying of the Hound Nile-Lashed to the slave stick -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Whitesnake - Fool for your Loving Rainbow - Man on the Silver mountain κανά Scorpions και μετά συνήθως κανά αυτοσχεδιασμό σε Πεντατονικές και αρμονικές μινόρε. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 εγώ αρχίζω αμέσως τα σολίδια γιατί βαριέμαι τα ζεστάματα και τα συναφή και συνεχίζω μέχρι να βγάλει φλόγες η ταστιέρα.....έχω και τον πυροσβεστήρα δίπλα για παν ενδεχόμενο.... 8) ;D ;D ;D ;D ;D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnakos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 οπως καταλαβατε οι περισσοτεροι παιζουμε τα ιδια ;D ;D ;D john frusciante is my hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Ενα Σολ ακκορντο (no3) open chord να δω αν "παλλεται" κανονικα το οργανο και ειναι κουρδισμενο, και μετα μια φρασουλα σε Μι μπλουζ να δεσει το γλυκο. ;) καμια φορα αν εχω τα νευρα μου κανω και αυτο που ειναι απο κατω στα συνημμενα. >:( Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Με αφορμή την απάντηση του delta66, δεν θα ήταν καλή φάση να ανεβάζαμε όλα αυτά που λέμε σε επισυναπτόμενα αρχειάκια να τα ακούνε και οι υπόλοιποι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Ενα Σολ ακκορντο (no3) open chord να δω αν "παλλεται" κανονικα το οργανο και ειναι κουρδισμενο, και μετα μια φρασουλα σε Μι μπλουζ να δεσει το γλυκο. ;) καμια φορα αν εχω τα νευρα μου κανω και αυτο που ειναι απο κατω στα συνημμενα. >:( :D Xωσε κανα Satch ρε Σπυρο 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Τωρα τελευταια την εχω δει πολυ Sykes http://www.youtube.com/watch?v=PuZ0vIVI19w&feature=related 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση