mobynik Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 rory - moonchild shine on (intro) - Οι 4 πιο γλυκες νοτες EVER!!! the trooper Χα,χα. Σωστός, και οι πιο ταξιδιάρικες 4 νότες ever!!! Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Οτι νά ναι αλλά σχεδόν πάντα Μινορε 7 συγχορδιες root 5,lydian ,harmonic minor και το theme του super mario Τα σπάει!!! ;D ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι πάντοτε, σε οποιαδήποτε δοκιμή (εντάξει, εξαιρούνται τα πλήκτρα) παίζω το "Mπλε Χειμώνας" και το "Τα Χρόνια Μου Ναυάγησαν Στις Ξέρες Σου" από Διάφανα Κρίνα, καθώς και το "Αll Your Love" από Clapton - Μayall. Για κοίτα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Οτι νά ναι αλλά σχεδόν πάντα Μινορε 7 συγχορδιες root 5,lydian ,harmonic minor και το theme του super mario Τα σπάει!!! ;D ;D HaHa!!! Ακριβώς το ίδιο ομως!!! Χαχα κοιτα να δεις!!! Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο θέμα!!! Εγώ παίζω συνήθως την τελευταία μου δημιουργία και αν δεν έχω δημιουργήσει τελευταία δημιουργώ εκείνη την ώρα! Μπουαχαχαχα!!! ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 blues pentatonic licks k γενικα οτι κατσει A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chainsling Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Big city nights! (scorpions) αυτό από riff κ stairway to heaven από solo...δεν το είχα σινειδητοποιήσει μέχρι στιγμής...χαχα Remember...relativity... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johni3 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Συνηθως το 100` των Kyuss (για γκαζια) και Under The Bridge των Red Hot (καθαρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι πάντοτε, σε οποιαδήποτε δοκιμή (εντάξει, εξαιρούνται τα πλήκτρα) παίζω το "Mπλε Χειμώνας" και το "Τα Χρόνια Μου Ναυάγησαν Στις Ξέρες Σου" από Διάφανα Κρίνα Για μια ακόμη φορά έγραψες ρε παιδί μου!!! Ειλικρινά δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο!!! ΕΥΓΕ!!! Όσο για μένα: Blues θέματα (πεντατονικές & 12μετρα), Κλίμακες εξάσκηση κλπ και πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ το Ten Fists of Nations από AGENT STEEL!!! >:( HELL YEAH!!! 8)(boukaw & jmone δεν άντεξα, το είπα>!)χαχαχα... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Deicide - Scars of the crucifix Drunkard - War unleashed The crown - Total Satan Exodus - A lesson in violence Dimmu Borgir - Cataclysm Children Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση