DimitriosUK Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 rory - moonchild shine on (intro) - Οι 4 πιο γλυκες νοτες EVER!!! the trooper http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 παιζω οτι καινουργιο εχω βγαλει απο την προηγουμενη μερα σε riff εαν δεν,τοτε αυτοσχεδιασμοι και soloακια σε πεντατονικες 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
curlytree Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Πεντατονικες και κανα power chord... επιτελους και ενας που αυτοσχεδιαζει...μπραβο curly.. ;) Φχαριστω... :P Αν και πιο πολυ προσεχω να "αποροφησω" τον ηχο της κιθάρας (ή του πεταλακίου ή του ενυσχιτη) παρα το τι θα παιξω. Συνιθως κουβαλαω μαζι μου εναν πιο εμπειρο (σαν παιχτι) φιλο μου και τον βαζω να παιξει αυτος πρωτα για να μας παρει στα σοβαρα ο πωλητης. Αν σε παρουν για newbie το μονο που κιτανε ειναι να σου παρουν οσο πιο πολλα... "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Παντα μα παντα... Stryper - Soldiers Under Command Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratlehead Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Smoke on the water και Stairway to heaven... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nizz Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers Συγκεκριμενα, το πρωτο ριφ με παραμορφωση που εχει το κομματι... Και Black Sabbath το ομόνυμο... αλλά συνήθως κάνα Power Cord ή οτι μου κατέβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Παντα μα παντα... Stryper - Soldiers Under Command Τι λες ρε θηριο..που τους θυμηθηκες? Εγω δεν εχω κατι συγκεκριμενο αλλα αν θελω να παιξω κατι κουλ παιζω κατι απο Van Halen το intro του Mean Streets με τα tapping harmonics,το Unchained,το Somebody get me a doctor κτλ η κατι δικο μου. ;) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 οτι ναναι! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Ισως και λιγο Bad Boys ;) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Οτι νά ναι αλλά σχεδόν πάντα Μινορε 7 συγχορδιες root 5,lydian ,harmonic minor και το theme του super mario Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση