Costas_SD Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 επειδη δεν παιζω κιθαρα και δεν εχω ασχοληθει και πολυ με τετοιου ειδους plug-ins(ενισχυτες,καμπινες κτλ),μια γνωμη θα ηθελα πια θεωρειτε δηλαδη εσεις τα καλυτερα.(για ηλεκτρικη κιθαρα,για ηλεκτρακουστικη υποθετω χρειαζονται μονο τα συνηθισμενα fx-plug in) ο υπολογιστης ειναι amd athlon x2 με καρτα emu 1820m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 δοκίμασε το amplitube ή το guitar rig Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 για τα πάντα εκτός από metal της waves το gtr3 είναι απίστευτο το έχω ακούσει και είναι πολύ καλό ο amd μια χαρά είναι ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 το gtr3 δεν το εχω δοκιμασει ακομα.σημερα δοκιμασα το guitar combos,οκ ητανε.το amplitube ειχε τυχει μια φορα στον P 4 που ειχα πριν αλλα πολυ ζορισμα τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 To guitar combos είναι κάποια μέρη από το guitar rig που τα ένωσαν για να φτιάξουν κάποιους ενισχυτές. Άρα αν σου άρεσε, λογικά θα σου αρέσει και το μεγάλο. Για το amplitube δεν έχω να πω τπτ άλλο εκτός από το ότι είναι φοβερό και τρομερό, αλλά αρκετά πειναλέο! Βέβαια με τον επεξεργαστή σου καλά θα είσαι. Από ραμ όμως πως πας; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Guitar rig 3 και ξερό ψωμί! Είναι απλώς τέλειο και για όλα τα στυλ μουσικής. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 ειχα χρησιμοποιησει για λιγο το guitar rig 1 & 2 και ειχα την εντυπωση οτι ειναι πολυ καλο...απλως με το amplitube τοτε ειχα προβλημα και δεν μπορεσα να το αξιοποιησω.και εγω στο μυαλο μου ειχα το guitar rig 3 οποτε τωρα επιβεβαιωθηκε η επιλογη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Στο καινούριο gr3 υπάρχουν και signature ήχοι, που μοιάζουν όντως πάρα πολύ στους αυθεντικούς που χρησιμοποιούν οι ...μεγάλοι! Και πέρα απο αυτό, έχει και μια νέα δυνατότητα: το live view όπου μπαίνει σε full screen μια εικόνα μεγάλης πεταλιέρας, την οποία ελέγχεις με το rig control (αν το πάρεις αυθεντικό) με τα συνηθισμένα presets. Εγώ το χρησιμοποιώ απο το gr2 (το 1 δεν το δοκίμασα ποτέ) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, έως ευτυχισμένος με την σειρά guitar rig. Για μένα είναι το μόνο πρόγραμμα στον υπολογιστή που του βάζω 10/10. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα λιγότερο ή περισσότερο απο αυτό. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 ωραια!ευχαριστω για τις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Μπα στις παραμορφώσεις λίγο μου την έσπαγε αυτό, και γιαυτό προτίμησα το amplitube και δεν το μετάνιωσα. Ποιο αληθοφανές, ιδίως στα βρώμικα, αλλά το cpu usage βαραει στο θεό! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση