Προς το περιεχόμενο

Φτηνό πολυεφφέ κιθάρας

Alchemist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπότε όλα, εκτός του korg που δεν αναφέρεται και πολύ, την παλεύουν.Πάμε στην ομορφιά αφού αντικειμενική άποψη δεν θα βγάλουμε.

Χμ. μια άλλη λύση είναι να μπορέσουμε να τα δοκιμάσουμε σε κάποιο μαγαζί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αντρέα, καλά τα λέει ο Κώτσος.

Αν θες να κάνεις μια αρχή, σε ενημερώνω ότι το RP80 μαζεύει σκόνη σε κάποιο απ'τα συρτάρια μου (πρέπει να ανακαλύψω σε ποιό). Αν θες κι εσύ στο πασάρω και το σκαλίζεις με την ησυχία σου... ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Το vamp το ένα είχες?Με το πετάλι?Αν ναι το πετάλι πώς σου καθότανε?Είχε παραμετροποιήσιμο το wah για το πετάλι ή μόνο volume?Επίσης απο κατασκευή την πάλευε με το πετάλι?

οχι το 2 ειχα κ οχι σε πεταλι! ;D

mscmkr σε αυτο που λες για ευκολια χειρισμου εχεισ δικιο! αλλα αυτο με το προγραματακι στο pc τα λυνει ολα! ;) :)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Παιδιά, τι να πω δηλαδή... Πολύ γρήγορη ανταπόκριση, πραγματικά σας ευχαριστώ όλους! ;) :)

Από την άλλη, το μπλέξιμο έχει φτάσει σε δυσθεώρατα επίπεδα πλέον αλλά ξέρω ότι όλοι έχετε καλές προθέσεις οπότε σας συγχωρώ βρε κουτά! ;D

Θέλει σκέψη το θέμα, ίσως αγγαρέψω κανέναν πραγματικό κιθαρίστα (όχι εμένα τον καλαμπόρτζη) να πάμε να τα ακούσουμε όλα για να καταλήξουμε κάπου... ::)

Υ.Γ. Γιάννη, λαμβάνεις pm οσονούπω!

Yes it is!!!

Αλχημίσταρχε, να το πάρεις το κορίτσι του ταυρομάχου, το έχει στρώσει και του έχει μάθει τρόπους, θα δεις!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Αλχημίσταρχε, να το πάρεις το κορίτσι του ταυρομάχου, το έχει στρώσει και του έχει μάθει τρόπους, θα δεις!

Χαχα, δίκιο έχεις Κωστή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι ταυρομάχοι είναι και πολύ βαρβάτοι (και ειδικά ο Γιάννης δεν το συζητώ) άρα... σούζα θα το έχει το μηχάνημα! ;D

Yes it is!!!

Αφού ξετρυπώσατε τα βαθιά κρυμμένα, αμοραλιστικά μου ένστικτα, θα σας αποκαλυφθώ.

Στην παρακάτω φωτό ποζάρω (με το μουστάκι) δίπλα στον Pastelius, πολύ πριν εκτοξευτούμε στο διεθνές star system, όταν ακόμα ασπαζόμασταν το lifestyle "μπύρα Lowenbrau και καλαμάκι με ψωμί".

pdvd0092jy.png

P.S: "Οι κότες πρέπει να τρώνε λίγο". 8)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

αυτό που έχω δει ως εμφανή και σοβαρή διαφορά είναι ότι όταν επιλέγεις το mode L1 ή L2 στο v-amp 2

δεν έχεις άλλο ένα eq ενώ σε αυτά τα mode το pro σου δίνει άλλο ένα eq το οποίο θα είναι όπος θα το φτιάξεις

και ας αλλάζεις preset

φαντάσου ότι στο preset έχεις τα πετάλια σου και το eq του L1 ή L2 είναι το eq του ενισχυτή σου

και φυσικά έχουμε τα περισσότερα out και send/return

Μπορείς και στο V-Amp 2 να αλλάζεις EQ σε αυτά τα modes.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου