aposperitis7 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Πολυ καλο :)...περα απο την πλακα,τετοιες κιθαρες ειναι ο ορισμος του κιτς,κατα την γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fret Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 η πιο ωραια κιθαρα ειναι αυτη που τη φτιαχνεις μονος σου :P ;D Καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που φτιαχνεις μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Η πιο ωραια κιθαρα ειναι η δικια μου !! :P :P ;D 8) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Αν και είμαι πληκτράς, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κιθάρα είναι μία κούκλα για εσάς του είδους ;). τελικά είναι μύθος οτι η fender είναι η πιο ευέλικτη κιθάρα. ;D ούτε ενα κυνήγι αγριογούρουνου δεν μπορείς να κάνεις με μια fender σαν άνθρωπος. ::) άραγε το μοντέλο αυτό βγαίνει και σε αδιάβροχη έκδοση για ψάρεμα ξιφία? ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Αν και είμαι πληκτράς, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κιθάρα είναι μία κούκλα για εσάς του είδους ;). τελικά είναι μύθος οτι η fender είναι η πιο ευέλικτη κιθάρα. ;D ούτε ενα κυνήγι αγριογούρουνου δεν μπορείς να κάνεις με μια fender σαν άνθρωπος. ::) άραγε το μοντέλο αυτό βγαίνει και σε αδιάβροχη έκδοση για ψάρεμα ξιφία? ;D ;D τελικά βλέπω ότι σε πληγώνει το θέμα.Παρακαλώ fenter κάντε μία κιθάρα στα γούστα του whiteNoise για να μην είναι πικραμένος και κακός :'( αλλά μία και μοναδική στο κόσμο και όχι μία που να την έχουν σε πολλά αντίτυπα;D. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Η πιο ωραια κιθαρα ειναι η δικια μου !! :P :P ;D 8) Συμφωνα με το "το δικιο είναι το δίκιο το δικό μου" http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 ;D ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 +100000000000000000000000000000000000 αυτες ειναι κιθαρες!!!!! βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!! προσωπικα παντως αν εβλεπα σε live σαν τις παραπανω κιθαρες (εννοω τις πιο πανω απο την feder) θα με επιαναν τα ;D ;D ;D ;D πολυ ευκολα ομως......!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Η πιο ωραία κιθάρα είναι αυτή που θα αγοράσουμε ως επόμενη... :P Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Αφήστε τις fender, γυρίστε στην ποζεριά! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση