whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 δεν ξερω για εσας παιδες αλλα εμενα ο ηχος της μου ακουγεται 100% les paul παρολο το floyd rose http://www.youtube.com/watch?v=VP0o2T_dNFU προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Καλά ακούγεται, αν και δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά λόγω ήχου youtube. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Καλά ακούγεται, αν και δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά λόγω ήχου youtube. μου κανει εντυπωση που ο χαρακτηρας της les paul παραμενει παροτι φοραει floyd rose και dimarzio neck. εδω και καιρο με τρωει η ιδεα για τρελο mod σε μια απτις greco les paul μου ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Άσε τις greco ήσυχες!!!!!!!!!!! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση