Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον λοιπον! ;D αυτο ειναι το lap steel που κατασκευασα μονος μου πριν ενα χρονο σχεδων, οταν δουλευα σε ενα εργαγαστηριο χειροποιητων οργανων. ειναι το πρωτο οργανο που δοκιμασα να φτιαξω σχεδων μονος(απο τοτε εννοείτε πως δεν εκανα αλλο :D) οτι υλικα χρησιμοποιησα ηταν οτι μας περισσευε στο μαγαζι! Sides: Walnut(καρυδια) Top:Spruce Back: Flame Maple Neck: basswood with wegger in the middle Fretboard: Mahogany Nut: bone Pickup: Telecaster texas spesial neck εδω εχω ενα κοματι που παιζω. ειναι ηχογραφημενο με μικροφωνο αλλα συγχρόνως το εχουμε περασει κ απο εναν ενισχυτή(acousta) κ του δωσαμε λιγο drive. το slide ειναι μπρουτζινο http://www.box.net/shared/hu52icpc8c A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 We are talking, you have sent me unreaded :o Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 We are talking, you have sent me unreaded :o χαχαχαχα! διαβασα τουλαχιστον 15 φορες το μήνυμα σου για να καταλαβω τι λες! thanks man! ;D Y.Γ. ξεχασα ρε ο φελος να πω οτι ειναι ακουστικο(δεν εχει μεγαλη ενταση εννοειτε) αλλα κ ηλεκτρικο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Αν και το σχήμα με παραπέμπει σε μπαλαλάικα...οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, και επίσης ότι παίζεις υπέροχα!!! Συγχαρητήρια ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Pickup: Telecaster texas spesial neck Xaxaxa. ;D Ωραίος. Σε αυτά τα μουσικά εργαστήρια πρέπει να γίνετε αρκετά δημιουργική δουλειά... ;) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός, ωραίο το όργανο και ωραίο παίξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Αν και το σχήμα με παραπέμπει σε μπαλαλάικα...οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, και επίσης ότι παίζεις υπέροχα!!! Συγχαρητήρια ;) thanks man! ;D εχεις δικιο για το σχημα! :P αλλα αυτο μπορουσα να φτιαξω με τα υλικά που ειχα! εννοειτε πως εχει πεσει πολυ πατεντα γιατι επρεπε να δουλεψω με υλικα τα οποια ηταν για μπουζουκια! date=1198187896] Pickup: Telecaster texas spesial neck Xaxaxa. ;D Ωραίος. Σε αυτά τα μουσικά εργαστήρια πρέπει να γίνετε αρκετά δημιουργική δουλειά... ;) thanks man! ;D τον μαγνητη τον εβαλα γιατι μου ειχε περισεψει επειδη ειχα κανει την tele μου esquier :P οντως σε αυτα τα εργαστηρια(κ οχι μονο εκει που δουλευα) γινεται παρα πολυ καλη δουλεια! απλος θα πρεπει ο ελληνας να ξεκολησει απο το εισαγωμενο για να πανε καλυτερα τα πραγματα! Σωστός, ωραίο το όργανο και ωραίο παίξιμο. thanks man! ;D Υ.Γ. αντε περιμενω να μου ερθει κ το πρωτο μου ηλεκτρικο lap για να συγκρινω! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο ρε συ bluezlick .. είσαι μερακλής. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Φοβερό το κλιπάκι φίλε μου. 10 λεπτά το άκουγα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Θεος.Το κλιπάκι τα σπασε.Μου θύμισε τους blues trackers.Αφου δεν έχω ιδέα απο αυτό το είδος blues. Επίσης το ακούω αρκετή ώρα και γώ. Το όργανο ακούγεται τέλεια και μου άρεσε που είναι χοντροκομένο.Αλητία.Άντε ανέβασε και κανένα ολόκληρο κομμάτι ωρέ texas αγόρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση