menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Στα αργά lead σου παίζει πολύ Steve Vai έτσι; (με την καλή έννοια, δεν υπονοώ κάτι κακό, για καλό το λέω! :)) Αυτά μου άρεσαν περισσότερο απ'όλα στα κομάτια σου!! :) Τα φωνητικά φοβάμαι ότι δε μου αρέσουν, αλλά τονικά δεν είναι λάθος, απλά εμένα δε μου αρέσει αυτό το στυλ. Πάντως περιμένουμε να ακούσουμε κι άλλα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Oρισμένα σολο/λιντ ήταν πραγματικά υπεροχα. Απο κει και πέρα, η φώνη φέρνει 2 σκαλια κάτω την μουσική. Νο offence, απλά η γνώμη μου. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Τι να πώ... ¨Εχω κομπλάρει. Μαζευτα και πήγενε έξω. Θα χαθείς στην Ελλάδα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konstantine Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 τωρα είδα τις απαντήσεις σας!! παιδια τι να πω?!?! ευχαριστώ πολύ για τα καλα σας λόγια! όπως και για τον χρόνο σας να ακούσετε την μουσική... για τα φωνητικά θα συμφωνήσω στο ότι είναι ιδιέταιρα και δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους, πάντως πιστεύω πως οδηγούν τα τραγούδια στον "στόχο" τους, χωρίς να το παίρνουν κάτι από αυτό... ευχαριστώ και πάλι!! κώστας www.soundclick.com/konstantine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makis-vst Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 φιλε τυχαια ψαχνοντας κατι αλλο επεσα πανω στην μουσικη σου και την ακουσα... καταπληκτικος!!!!!! προσωπικα μαρεσει πολυ αυτη η αισθητικη... ηθελα να σε ρωτησω κατι που μαλλον δεν το εχεις πει αν δεν κανω λαθος... με τι μικροφωνο εγραψες την φωνη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 φιλε τυχαια ψαχνοντας κατι αλλο επεσα πανω στην μουσικη σου και την ακουσα... καταπληκτικος!!!!!! προσωπικα μαρεσει πολυ αυτη η αισθητικη... ηθελα να σε ρωτησω κατι που μαλλον δεν το εχεις πει αν δεν κανω λαθος... με τι μικροφωνο εγραψες την φωνη???? 10 χρόνια μετά, θα έχει ξεχάσει. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 10 χρόνια μετά, θα έχει ξεχάσει. Χαχα ray,Τι μικρόφονο ήταν vintage ;Σαν και αυτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση