whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Έχεις δίκιο. Από εκεί ξεκινάνε οι περισσότερες παρεξηγήσεις. Χρόνια Πολλά. :) thanks..U2! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratlehead Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 απο εκει και περα καποιες παρατηρησεις μου για αυτο το forum einai πως δυστυχως δεν προσπαθει να κραταει μια πιο αντικειμενικη κριτικη απεντι σε 5 πραγματα που παιζουν στην αγορα. πχ.ΔΕΝ γινεται να γραφεις σαν modulator 'αν δεν γραφει fender πετα το' Ελαφρως off-topic Εγω παντως την κιθαρα μου την κρατησα παρα την συνεχομενη προβολη μηνυματων με σκοπο τη πλυση εγκεφαλου μου απο το γνωστο-αγνωστο SF!!! ;) Καλα χριστουγεννα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θέλω να πάρω θέση στην κόντρα που δημιουργήθηκε, απλώς θέλω να σας τονίσω ότι τις αγορές σας πρέπει να τις κάνετε όλες από το Internet! Φιλικά, Thoman Ν. De ;D ;D ;D Καλές γιορτές σε όλους σας και τις οικογένειές σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θέλω να πάρω θέση στην κόντρα που δημιουργήθηκε, απλώς θέλω να σας τονίσω ότι τις αγορές σας πρέπει να τις κάνετε όλες από το Internet! Φιλικά, Thoman Ν. De ;D ;D ;D Καλές γιορτές σε όλους σας και τις οικογένειές σας!!! ΛΟΛ!!! ;D ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 συγνωμη αν κανω λαθος αλλα ηδη δεν εχουν σβηστει 2 posts? και το ενα δεν ηταν δικο σου? Το δικό μου δε σβήστηκε. Το τροποποίησα μόνος μου για να μη ρίξω κι άλλο λάδι στη φωτιά...Δεν είχε νόημα. ΥΓ: Συγνώμη που αργώ να απαντήσω απλά είμαι δεν έχω PC και internet πάντα εδώ που έχω έρθει για διακοπές ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Καλή Χρονιά σε όλους! Μετά απο διακοπές , επιστρέφω και βλέπω ένα θέμα με 15 σελίδες!!!!!!!!! Για να πώ και εγώ απλά τη γνώμη μου, είμαι απόλητα ευχαριστημένος απο τη συγκεκριμένη μάρκα, εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω τι μπορεί να εφταιξε στις λάμπες του SF αλλά να κατηγορείς μια μάρκα επειδή σου έκατσαν "ελατωματικές" μερικές? Εψαξα αρκετά και σε κάποια ξένα φορουμς που συμμετέχω και δε βρήκα καμία αναφορά. Τι να πω; ??? www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Το μαμησαμε και ψοφησε το θεμα νομιζω.... ::) Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι γραφω ..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Ο.Κ αν είναι να μην μιλάμε καθόλου, λείπω τόσες μέρες και βλέπω ένα θέμα που έχω άποψη και να πώ οτι δεν βρήκα αναφορά σε προβλήματικες TAD λυχνίες σε κάποιο ξένο φόρουμ. Έπρεπε πρώτα να ζητήσω κάποια άδεια για να ποσταρω αυτό το στοιχείο που δεν έχει αναφερθεί στις 15 σελίδες του θέματος. Οποιος νομίζει οτι μαμησα το θέμα ας σβήσει αυτα που έγραψα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 OK once again... ::) Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι γραφω ..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ γιατί είμαι λίγο αργός, άσε που μπορεί να μην κατάλαβα κάτι στις 16 σελίδες. Φιλίκα πάντα www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση