Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Παντως χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι βρηκαμε ενα καινουργιο τροπο να φερνουμε ΝΕΑ ΜΕΛΗ ;D στο noiz...!!! :) :) Καλω λοιπον ΟΛΑ τα παλαια μελη να δημοσιευουν εις το εξης ΚΡΙΤΙΚΕΣ λυχνιων,καλωδιων,πενων.....καθαριστικων κιθαρας και αλλων εξαιρετικα ....προσοδοφορων, για τους εμπορευομενους αυτα, αγαθων :) :) :) :) Μας βλεπω σε κανα χρονο να ξεπερναμε τα...400.000 νεα μελη!! :) :) :) Επισης φιλε ALEX (δεν σε ηξερα αλλα εκανα ενα search στο net και σε...βρηκα) βλεπω οτι κανενας απο τους ενισχυτες σου δεν φοραει EL84....(γιατι κυριως για το συγκεκριμενο τυπο λυχνιας λεω..οτι τον τελευταιο καιρο μου βγαινει προβληματικος...) οποτε ισως δεν εχεις ιδιαν....μπυραν με το συγκεκριμενο ..τυπο. :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 ... Λες κάτι ακατανόητα περί ανεκδότων και φιδιών αλλά για την ταμπακιέρα... νιετ. ... Τα φίδια, τα έφαγε το μαύρο φίδι. :) 'Οποιος θέλει να τσακωθεί, θα τσακωθεί μόνος του. :) Όχι εδώ.- (προφανώς δεν εννοώ εσένα mscmkr :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 ... Λες κάτι ακατανόητα περί ανεκδότων και φιδιών αλλά για την ταμπακιέρα... νιετ. ... Τα φίδια, τα έφαγε το μαύρο φίδι. :) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οκ... Πάσο... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Ντροπή βρε AndyC... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί όλοι απλώς κάνετε ότι δεν βλέπετε τη συμπεριφορά του μουσικού εμπόρου που τίμησε το θρεντ;;;; Λες κάτι ακατανόητα περί ανεκδότων και φιδιών αλλά για την ταμπακιέρα... νιετ. Αν δεν είχε αντιδράσει έτσι ο κ. Κούρμπης, με τόσο θράσος και μαγκιά, το θρεντ θα είχε τέσσερα άντε πέντε ποστς. Ο κ. Κούρμπης ήταν η αιτία που έγινε αυτός ο χαμός. Τώρα περί των συμβουλών, ο καθένας κρίνει μόνος του ποια συμβουλή θα ακολουθήσει και ποια όχι. Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή αυτού που έχει οικονομικό συμφέρον από την υπόθεση (Κούρμπης) και αυτών που πετάνε ονόματα για να δείξουν ότι (και καλά) "ξέρουν". Edit: Καλά, εγώ απαντούσα σε ένα ποστ... Τι έγινε; απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση το οτι καποιοι τελευταια ετυχε να κραζουν προιοντα συγκεκριμενων μαγαζιων και απο την αλλη να εκθειαζουν προιοντα αλλων καταστηματων, οποτε απορω για το "ειλικρινες" του πραγματος και κατα ποσον ηταν ακρως συμβουλευτικη η κινηση... προσοχη, υπογραμμιζω οτι συμβαινει να εχω φιλους και γνωστους και απο αυτους που υποστηριζει μεσω των προιοντων τους, ο εν λογω, αλλα και απο την αλλη μερια τωρα το κατα ποσον ξερω η οχι, δυστυχως το γνωριζω μονον εγω και οσοι εχουν μιλησει μαζι μου σε πρωτο προσωπο περαιτερω δεν εχω καμια αντιρηση σε οποιον θελει να δωσω το mail μου, το οποιο αλλωστε φαινεται κ σε αγγελια, η την ιστοσελιδα της μπαντας μου π.χ. οχι τιποτε αλλο, απλα για να μην διαβασω κατι χαζο ξανα οτι ειμαι ο Κουρμπης.... φιλε elavd δεν εχω καμια χολη και φιλε harilatron, αν κοιταξεις καλυτερα ποιους κανεις add στο myspace, θα με βρεις μεσα... αυτο για να πειστει καποιος οτι δεν ειμαι ο Κουρμπης... περαιτερω δεν τσακωνομαι με κανενα απλα υπαρχουν πολλοι τροποι για να προωθησει καποιος αυτο που θελει α, και προσωπικα δεν εχω ΟΥΤΕ μια tad P.S.:επειδη διαβασα κατι καλο, ο μητσοτακης ειμαι χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Με εξαίρεση το μέλος ALEX FLOUROS, ξαφνικά είχαμε νέες εγγραφες μελών, που τους ενδιέφερε ΜΟΝΟ αυτό το θέμα και κάποιος μάλιστα απο αυτούς αναρωτιέται "προς τι το μένος κατά του κουρμπή"....... ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ τις απαντήσεις του Κουρμπή...!!! ΟΚ, είμαι ο πρώτος που θα το πώ...? Αυτός που υπογράφει ως Κουρμπής και αυτά τα νέα μέλη είτε είναι το ΙΔΙΟ άτομο, είτε κάποιοι δικοί του ανθρώποι... (εξαιρώ και πάλι τον ALEX FLOUROS) ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το θέμα σε όλα όσα λέω εγώ και τόσοι άλλοι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ έμποροι, με τις ίδιες πάντα τακτικές, αφού ακόμα και μετά το τσαμπουκάδικο post του, συνεχίζει με νέους τρόπους!!!! Ο κουρμπής ΟΦΕΙΛΕΙ μια δημόσια συγγνώμη στα μέλη του φόρουμ, τουλάχιστον για να σώσει κάπως τα προσχήματα.- EDIT: προς ALEX FLOUROS: πολύ απλοϊκή προσέγγιση απο εναν κιθαρίστα του δίκου σου βεληνεκούς να πιστεύεις πως απλα φταίγανε τα ρεύματα ενός σπιτιού......!!! λές να μην δοκιμασε αλλού? μιλάει για live, σπίτι, άλλη χώρα....... Επίσης: το θέμα ξέφυγε απο το αν είναι καλές ή κακές οι TAD, έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως είσαι ευχαριστημένος με αυτές, αλλά το θεμα είναι αυτός ο τύπος που απάντησε ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και με προσβλητικό ύφος.. και σε αυτό δεν παίρνεις θέση........!!!!! Εγώ τα βάζω με όλους αυτούς και όσο περνάει απο το χερι μου δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε να επηρεάσω κανέναν να αγοράσει απο αυτούς και τους ομοίους τους! μια συγγνώμη δική του όμως, θα ανατρέψει πολλά....!!! Φίλε frunobulax επειδή ξέρω το Αλέξη προσωπικά και γνωρίζω οτι ειναι πραγματικα gear junkie και εχει αρκετη γνωση απο ενισχυτες, κιθαρες κτλ απλως εκανε μια σιγουρα καλοπροαίρετη επισήμανση. Δεν θα το ελεγα απλοικη προσεγγιση γιατι το θεμα "ρεύμα" ειναι περιεργη υποθεση και το λεω απο τη σκοπια καποιου που παιζει 25 χρονια. Και ουτε πιστευω οτι εγραψε για να "υπερασπιστει" τον Κουρμπη. Απλως επειδη γνωριζω τον συγκεκριμένο εμπορο - δεν εινα φίλος μου, απλα εχω ψωνισει απο αυτον καποιες φορες - πραγματικα εμεινα εκπληκτος απο την συμπεριφορα του, γιατι ειναι χαμηλων τονων απ'οτι ειχα δει...δεν θα παραξενευόμουν αν δεν ηταν αυτος κατω απο το nickname... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, κανένας που τον ξέρει τον Κουρμπή, το έχει επιβεβαιώσει ότι ΟΝΤΩΣ αυτός είναι ο them54; By the way, ο them54 από ότι βλέπω, μας βλέπει ΤΩΡΑ και απαξιεί να απαντήσει, είτε είναι ο Κουρμπής είτε όχι...::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 ... φιλε elavd δεν εχω καμια χολη και φιλε harilatron, αν κοιταξεις καλυτερα ποιους κανεις add στο myspace, θα με βρεις μεσα... ... 1. Έχεις και παραέχεις. Συμμετοχή στο forum μόνο για αγγελίες και μπηχτές. 2. Αυτά παθαίνει όποιος δεν προσέχει όταν αποδέχεται requests. Στο εξής, δεν σε παίζω - δεν σε έχω φίλο (΄όπως λένε στο νηπιαγωγείο ;D ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 οτι καποιοι τελευταια ετυχε να κραζουν προιοντα συγκεκριμενων μαγαζιων και απο την αλλη να εκθειαζουν προιοντα αλλων καταστηματων, οποτε απορω για το "ειλικρινες" του πραγματος και κατα ποσον ηταν ακρως συμβουλευτικη η κινηση... απλα θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ για αυτα που λες...τιποτα αλλο.... ασε που αυτο που υποστηριζεις..(δηλ.οτι προσπαθω να ....καταστρεψω εναν ..εμπορο δυσφημιζοντας....τις ...ΛΥΧΝΙΕΣ τις οποιες πουλαει ,btw δεν ηξερα ΚΑΝ οτι ειναι ο αντιπροσωπος τους...) αγγιζει τα ορια του ΓΕΛΟΙΟΥ.... Σε λιγο θα μας πεις οτι τα περνουμε και απο τη...Fender... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ βλέπω και τον yameth.Ρε αρχιμπός δεν πατάς μια κλειδωνιά γιατί έχει κουράσει χωρίς να βγαίνει νόημα το θέμα.Όλοι ξεπετάγονται απ το πουθενά και ανακυκλωνουμε τα ίδια και τα ίδια.Ντάξ όλοι καταλάβανε τι πάιζει και βγάλανε τα συμπεράσματα τους.Τώρα και πάλι φαυλος κύκλος το θέμα. Έλα να ανοίξει η καρδιά μας χριστουγεννιάτικα και να τελειώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση