Προς το περιεχόμενο

T.A.D Tubes!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε συ Earendil μας έχεις πάρει έναν-έναν στη σειρά να μας κάψεις  :o :D

Θα τον καθιερώσω τον Δυσοίωνο μου φαίνεται. Να μην μου παραπονιέσαι ότι τον μοστράρω μόνο σε σένα! ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

ειστε υπερβολικοι παιδια.. εγω εχω παιξει σε live που ηρθε ο μητσοτακης και τα μηχανηματα μου δουλευουν ακομα (εδω που τα λεμε ηταν ομως solid state)  ;D ???

Βλεπω πως πολλοι αναφερονται στα 2-3 ατομα(μαζι με μενα) που δεν συμφωνησαν με το κραξιμο,ως υπερασπιστες του Κουρμπη...

Αν και οπως ανεφερα τον ανθρωπο τον γνωριζω,δεν εκανα ποτε προσωπικα σχολια για τον χαρακτηρα η τον επαγγελματισμο του..

Εξεθεσα τις δικες μου εμπειριες σχετικα με το θεμα που ειναι οι λαμπες και οχι ο Κουρμπης..

Για χαλαρωστε λιγακι και συγκεντρωθειτε "στο θεμα" που μπορει να βοηθησει την μουσικη κοινοτητα και οχι τις απανταχου κατινες που κανουν κρα για κραξιμο..

Μολις μαλλον θυμηθηκα γιατι σταματησα να κανω ποστ εδω και μηνες..Καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε..

Καλο σκ και καλες γιορτες σε ολους..

Alex

OMG!!!

ALEX FLOUROS IS HERE!!!!!!

OMG!!!!!!

LOL......

(Αυτο το είχα δει σε ενα ξενο φορουμ...anyway...)

Λοιπόν(....καυτο και τσουρουφλιστο αγορι...)μην μου ταραζεσαι!

Τα φορα τα εχουν αυτα!

Καποιοι εδω μεσα εχουν το προβληματακι τους στη συμπεριφορα τους αλλα γενικα εχει πολυ καλα παιδια...

Οσο για τον Κουρμπη με εξεπληξε το υφος της τοποθετησηση του γιατι τον ξερω απο τοτε που ηταν στο Λογοθετη (εποχες με τα ADA - ωρε 80's...) και ξερω οτι δεν συμπεριφερεται ετσι...

Τελος παντων μην μου αγχωνεσαι!

(btw...εισαι ακομα στα φρατζαιλοπαιδα;)

Και συνεχίζουν με energizer τα καινούρια μέλη να χώνουν κατα του superfunk.

Άντε ας πούμε οτι τα νέα μέλη έτυχε να απαντήσουν αρνητικά και στο συγκεκριμένο θεμα.

Όλοι έχουν σχέση με λάμπες?Όλοι έχουν ένα λαμπάτο?Μόνο εγώ παίζω με amplitube?

Παλουκάρια κάντε μου ένα δώρω χριστουγεννιάτικο με λάμπες μέσα.

Και συνεχίζουν με energizer τα καινούρια μέλη να χώνουν κατα του superfunk.

Άντε ας πούμε οτι τα νέα μέλη έτυχε να απαντήσουν αρνητικά και στο συγκεκριμένο θεμα.

Όλοι έχουν σχέση με λάμπες?Όλοι έχουν ένα λαμπάτο?Μόνο εγώ παίζω με amplitube?

καταρχην καλησπεριζω απαντες

κατα δευτερον, το οτι δεν γραφω σε forum κλπ, δεν σημαινει, οτι δεν γνωριζω, αυτο ισως να το καταλαβαινες και απο το ονομα που χρησιμοποιησα για να ειρωνευτω κατι...

απλα θεωρω πως αλλο η συμβουλη/προταση, οπως θες πες το,

και αλλο το "ΜΗΝ" και το "ΜΑΚΡΙΑ"

αλλα περισσοτερο συμφωνω με τον longshadow

καταρχην καλησπεριζω απαντες

κατα δευτερον, το οτι δεν γραφω σε forum κλπ, δεν σημαινει, οτι δεν γνωριζω, αυτο ισως να το καταλαβαινες και απο το ονομα που χρησιμοποιησα για να ειρωνευτω κατι...

Καλησπέρα και σε σένα

From Wikipedia, the free encyclopedia

Name dropping (also called namechecking or brand-name dropping) is the practice of casually inserting the names of important people or institutions into a conversation in order to seem more important to the listener. Name dropping is typically considered to be a negative — even offensive — quality. When used in argument it can be an example of the appeal to authority fallacy.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Με εξαίρεση το μέλος ALEX FLOUROS, ξαφνικά είχαμε νέες εγγραφες μελών, που τους ενδιέφερε ΜΟΝΟ αυτό το θέμα και κάποιος μάλιστα απο αυτούς αναρωτιέται "προς τι το μένος κατά του κουρμπή".......

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ τις απαντήσεις του Κουρμπή...!!!

ΟΚ, είμαι ο πρώτος που θα το πώ...? Αυτός που υπογράφει ως Κουρμπής και αυτά τα νέα μέλη είτε είναι το ΙΔΙΟ άτομο, είτε κάποιοι δικοί του ανθρώποι... (εξαιρώ και πάλι τον ALEX FLOUROS)

ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το θέμα σε όλα όσα λέω εγώ και τόσοι άλλοι, ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ έμποροι, με τις ίδιες πάντα τακτικές, αφού ακόμα και μετά το τσαμπουκάδικο post του, συνεχίζει με νέους τρόπους!!!! Ο κουρμπής ΟΦΕΙΛΕΙ μια δημόσια συγγνώμη στα μέλη του φόρουμ, τουλάχιστον για να σώσει κάπως τα προσχήματα.-

EDIT: προς ALEX FLOUROS: πολύ απλοϊκή προσέγγιση απο εναν κιθαρίστα του δίκου σου βεληνεκούς να πιστεύεις πως απλα φταίγανε τα ρεύματα ενός σπιτιού......!!! λές να μην δοκιμασε αλλού? μιλάει για live, σπίτι, άλλη χώρα.......

Επίσης: το θέμα ξέφυγε απο το αν είναι καλές ή κακές οι TAD, έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως είσαι ευχαριστημένος με αυτές, αλλά το θεμα είναι αυτός ο τύπος που απάντησε ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και με προσβλητικό ύφος.. και σε αυτό δεν παίρνεις θέση........!!!!! Εγώ τα βάζω με όλους αυτούς και όσο περνάει απο το χερι μου δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε να επηρεάσω κανέναν να αγοράσει απο αυτούς και τους ομοίους τους! μια συγγνώμη δική του όμως, θα ανατρέψει πολλά....!!!

Γιατί όλοι απλώς κάνετε ότι δεν βλέπετε τη συμπεριφορά του μουσικού εμπόρου που τίμησε το θρεντ;;;;

Λες κάτι ακατανόητα περί ανεκδότων και φιδιών αλλά για την ταμπακιέρα... νιετ.

Αν δεν είχε αντιδράσει έτσι ο κ. Κούρμπης, με τόσο θράσος και μαγκιά, το θρεντ θα είχε τέσσερα άντε πέντε ποστς. Ο κ. Κούρμπης ήταν η αιτία που έγινε αυτός ο χαμός.

Τώρα περί των συμβουλών, ο καθένας κρίνει μόνος του ποια συμβουλή θα ακολουθήσει και ποια όχι. Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή αυτού που έχει οικονομικό συμφέρον από την υπόθεση (Κούρμπης) και αυτών που πετάνε ονόματα για να δείξουν ότι (και καλά) "ξέρουν".

Edit: Καλά, εγώ απαντούσα σε ένα ποστ... Τι έγινε το ποστ αυτό;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου