Προς το περιεχόμενο

T.A.D Tubes!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως εγώ πρώτη φορά βλέπω σε thread που ξεσπάει ''πόλεμος'' να το πω,να συμετέχουν τόοοοσα πολλά νέα μέλη για να εκτονώσουν την κρίση.

Το θέμα είναι ακριβώς αυτό που είπε ο superfunk.Ουτε οι λάμπες ,ούτε το ρέυμα.Είναι οι -για εμένα- απάράδεκτοι τροποι του κ.Κουρμπη .

Για εμένα μόλις έφαγε ενα μεγάάάάάάλο x από πολλους ενδυνάμει πελάτες του .

Και όσο δε βγαίνει να πεί κάτι να ζητήσει συγνώμη,αλλά πετάγονται παντου νέα μέλη να καθησυχάσουν τους υπόλοιπους το χ γίνεται μεγαλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 167
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε odis13 αγόριμ λές να περιμένει ο κάθε κουρμπής εμάς και το σκηνικό αυτό για να καταλάβει οτι έχει ΄φαει Χ?Έδώ και κανα 2-3 χρόνια βλέπουν τον κόσμο να πάει εξωτερικο΄και μέσω ίντερνετ και έχουν αφηνιάσει όλοι τους.Λίγοι είναι οι τυχεροί ακόμα που έχουν πελατεία.Έχουν αγανακτήσει και κάνουν ότι να νε μπάς και κερδίσουν κόσμο.Το μόνο πράγμα που έχουν ακόμα είναι τα τέστ που κάνουμε όλοι απο κόντα στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μετα παραγγέλνουμε μεσω ίντερνετ.

Τώρα θύχτικε για τη λάμπα αύριο ίσως και για καμμιά βίδα της fender.

Βλεπω πως πολλοι αναφερονται στα 2-3 ατομα(μαζι με μενα) που δεν συμφωνησαν με το κραξιμο,ως υπερασπιστες του Κουρμπη...

Αν και οπως ανεφερα τον ανθρωπο τον γνωριζω,δεν εκανα ποτε προσωπικα σχολια για τον χαρακτηρα η τον επαγγελματισμο του..

Εξεθεσα τις δικες μου εμπειριες σχετικα με το θεμα που ειναι οι λαμπες και οχι ο Κουρμπης..

Για χαλαρωστε λιγακι και συγκεντρωθειτε "στο θεμα" που μπορει να βοηθησει την μουσικη κοινοτητα και οχι τις απανταχου κατινες που κανουν κρα για κραξιμο..

Μολις μαλλον θυμηθηκα γιατι σταματησα να κανω ποστ εδω και μηνες..Καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε..

Καλο σκ και καλες γιορτες σε ολους..

Alex

[...]Για χαλαρωστε λιγακι και συγκεντρωθειτε "στο θεμα" που μπορει να βοηθησει την μουσικη κοινοτητα και οχι τις απανταχου κατινες που κανουν κρα για κραξιμο..

Μολις μαλλον θυμηθηκα γιατι σταματησα να κανω ποστ εδω και μηνες..Καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε..

Καλο σκ και καλες γιορτες σε ολους..

Alex[...]

Φίλε μου για μένα το θέμα που ενδιαφέρει τη μουσική κοινότητα είναι περισσότερο πως θα απαλλαγούμε από τους αναιδείς μαγκίτες εμπόρους που θεωρούν ότι μπορούν να κρίνουν χωρίς να σέβονται. Και στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κουρμπής περιέλαβε όλα τα κλισέ του έλληνα μουσικο-επαγγελματία "παλαιού τύπου"...

είσαι υπερβολικος η δεν ξερεις τι σου γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[...]

δεν εχεις ιδεα απο... (εδώ βάζετε το θέμα της εκάστοτε συζήτησης)

[...]

ΕΜΕΝΑ περιμενες

[...]

αν δεν το επαιζες "εξυπνος",και ΑΓΟΡΑΖΕΣ (το εκάστοτε προϊόν) ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

Το θέμα που θα βοηθήσει την ελληνική μουσική κοινότητα δεν είναι οι λάμπες...

Καλές γιορτές και καλή χρονιά και σε σένα. Και η ευχή μου είναι "μακριά από ανθρώπους που δεν σε σέβονται χωρίς να σε ξέρουν".

Edit: Α ναι... και κάτι ακόμα. Αν θεωρείς "κατίνες", ανθρώπους που απλώς απαιτούν το σεβασμό και κατακρίνουν τις μαγκιές και τις εξυπνάδες, καλό θα είναι να παραμείνεις μακριά από το φόρουμ αυτό - και απ' ό,τι κατάλαβα θα το κάνεις. Είναι γεμάτο τέτοιες "κατίνες" και θα σε ενοχλούν... Καλές γιορτές και πάλι.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

απευθυνω εκκληση.........μην ξαναμιλησει κανεις για λαμπες.........Μητσοτακηδες ολοι σας  ;D ;D ;D ;D ;D.........απο οταν αρχισε αυτο το thread μετραω 2 προενισχυτικες μικροφωνικες και οι 2 JJ 6L6 (και οι δυο καινουργιες.μολις ενος μηνος) στον HRD μου τα εφτυσαν............(για την ακριβεια η μια εκ των δυο καπουτ)

2 things are infinite:the universe&human stupidity

απευθυνω εκκληση.........μην ξαναμιλησει κανεις για λαμπες.........Μητσοτακηδες ολοι σας  ;D ;D ;D ;D ;D.........απο οταν αρχισε αυτο το thread μετραω 2 προενισχυτικες μικροφωνικες και οι 2 JJ 6L6 (και οι δυο καινουργιες.μολις ενος μηνος) στον HRD μου τα εφτυσαν............

mitsotak1.jpg

"Ως εκ τούτου προτείνομε Mullard. Ευχόμεθα εις τον Fenderiarh καλά Χριστούγεννα και καλές αγορές λυχνιών."

;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Καλημέρα σε όλους.Τρελλάθηκα με αυτά που είδα και δεν άντεξα!!!Ωραια συμπεριφορά από τον κ.Κουρμπη,σωστός ο SuperFunk.Τι είπε ο SuperFunk?για κατι λάμπες,ουτε μαγαζι είχε θίξει,πετάγετε ο κ.Κουρμπής και με "επαγγελματικό τρόπο" απάντησε,μπραβο σας κ.Κουρμπη.Επίσης η συζητηση του κ.Κουρμπη επεκτάθηκε και στα διαδικτυακα μαγαζιά(πολυ σχετικο με τις λαμπες).Δηλαδη μας λένε και απο που πρεπει να ψωνιζουμε και τι πρεπει να κανουμε.Ε φτανει πια αυτη η καραμελα!Πειτε μας οτι σας την εχει βιδωσει που παραγγέλνουν οι περισσοτεροι απεξω να τελειωνουμε.Εγω ποτε δεν εχω παραγγειλει απο απεξω αλλά τώρα είναι καιρος.Σας στηριξαμε πολλά χρόνια (αναφερομαι στα ελληνικα μαγαζια) και μας .......!Πανε αυτά που ξέρατε.

Τελος.

Καλά Χριστουγεννα και Καλές γιορτές στο forum.

fenderiarhs παρ'ακληση αγόριμ για να μην σε χάσουμε τώρα χριστουγεννιάτικα.Όταν θα βάλεις τις καινούριες ευλογημένες λάμπες απο τον κύριο απο πάνω να μην είσαι μπροστά γιατί αυτή τη φορά υπάρχει πιθανότητα να σκάσουνε μπροστά σου και όχι απλά να κάουνε.

Ρε μπάς και η Κρήτη εκτός απο το ωραίο χορτάρι που χει να χει και καλές λάμπες?Πολυ ευχαριστημένος μου φαίνεται ο δράκουλας.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου