keyman Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια γεια σας και παλι! Το trinity rack τελικα μου το εδωσε 100 ευρω(είναι καλός μου φίλος) και εννοειται οτι το πηρα! ;D Τωρα θελω να κανω δυο ερωτησούλες ακόμα να μου πείτε τη γνώμη σας... α)έχω ένα roland g800 και ένα roland xp 30 αλλα τώρα με το rack για να έχω αυτονομία θέλω να αγοράσω ένα καλό Midi keyboard.μπορείτε να μου προτείνεται κατί? β)ήθελα να ρωτήσω αν για τα όργανα που είπα πριν υπάρχει κάποιο πετάλι για να μπορώ να αλλάζω σείρες ήχων με το πόδι χώρις να το κάνω με τα χέρια(βλ jordan rudess dream theater).Μπορείται να με βοηθήσετε και σε αυτό? Ευχαριστώ πάρα πολύ guys! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Το trinity rack τελικα μου το εδωσε 100 ευρω(είναι καλός μου φίλος) και εννοειται οτι το πηρα! ;D τι φιλος ειναι αυτος ποπο... τι πληκτρα θες?βαρυκεντρισμενα η κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Ναι είναι πολύ καλός φίλος ;D ;D ;D Θα ήθελα να είναι με βαρυκεντρισμένα και να είναι ποιοτικό στην κατασκευή του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Δες τα fatar.Πολύ καλά βαρυκεντρισμένα κατά την άποψη μου για midi-keyboard και ποιοτικά.Όσο για τα πεταλάκια δεν μπορώ να βοηθήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Αν θες την άποψή μου μακριά από Fatar. Είναι αρκετά αναξιόπιστα. Όσο για την αλλαγή ήχων με πετάλια, αρκεί να αναθέσεις το footswitch στο να κάνει program change. Λογικά γίνεται μέσα από το rack σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 χθες συμπτωματικα δοκιμασα καποια βαρυκεντρισμενα πληκτρα. το φτηνοτερο νομιζω ειναι : http://www.thomann.de/gr/m_audio_keystation_88_pro.htm αλλα πολυ καλυτερα πληκτρα εχει το cme http://www.thomann.de/gr/cme_uf80.htm αλλα ειδα αυτο το βιντεο και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση