bsiap Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Φαντασου οτι κραταω την κιθαρα η το μπασο και με το αριστερο μου χερι κρατω ενα αλενακι που το εχω τοποθετησει στην αντιστοιχη αλενοβιδα του μπρατσου.Αν απο τη οριζοντια θεση που εχω βαλει το αλενακι το κατεβασω προς το δαπεδο (αν ξεβιδωσω δηλαδη) τι θα συμβει στο μπρατσο? Θα ερθει προς εμενα η θα παει προς τα εμπρος?? Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος. ΟΠΟΙΟΣ γνωριζει, ας απαντησει θενκ https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 όπως ξεσφίγγεις (προς το δάπεδο) το μπράτσο πάει προς τις χορδές, όσο σφίγγεις έρχεται προς τα σένα ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Εισαι μεγαλος...Ευχαριστω πολυ https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 bsiap, νομίζω υπάρχει ένα πρόβλημα στην εκφώνηση. :) Εν ολίγοις... αν ξεβιδώσεις, θα λασκάρεις το trussrod και θα επιτρέψεις στις χορδές να κυρτώσουν το μανίκι. Τώρα...εσύ από ποιά πλευρά είσαι.... δεν ξέρω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Βασικα το μανικι στο μπασο μου καταλαβαινω οτι παει να κυρτωσει.Οποτε σφιγγω ενα κλικ και βλεπω αυριο πως θα ειναι. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 bsiap, νομίζω υπάρχει ένα πρόβλημα στην εκφώνηση. :) Εν ολίγοις... αν ξεβιδώσεις, θα λασκάρεις το trussrod και θα επιτρέψεις στις χορδές να κυρτώσουν το μανίκι. Τώρα...εσύ από ποιά πλευρά είσαι.... δεν ξέρω. :) Ριψοκινδυνευω ενα συμπερασμα που εξαγω απο τα δεδομενα της ασκησης. Ο bslap ειναι αριστεροχειρας. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ θα ριψοκινδυνέψω να πω ότι παίζει κανονική (οχι lefty) κιθάρα . Τι κερδίζω? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 και ναι!!! κερδιζει ο harilatron!!! https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα με λίγα λόγια και αν κατάλαβα καλά: 1ον) το πας σύμφωνα με την κίνηση του ρολογιού----> σφίγεις---->δλδ κάνεις κούρμπα τέτοια /\ στο λαιμό 2ον) το πας ανάποδα από την κίνηση του ρολογιού----> ξεσφίγγεις----> δλδ κάνεις κούρμπα τέτοια \/ στο λαιμό Στο μεταξύ αυτό το θα πάει προς το δάπεδο πόσο άκαιρο είναι τώρα που το σκέφτομαι! Προς το δάπεδο κάποια στιγμή θα πάει είτε σφίξεις, είτε ξεσφίξεις. Χάθηκε να πεις αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα; :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 και ναι!!! κερδιζει ο harilatron!!! Οχι. Δεν εισαι δεξιοχειρας. Οχι. Δεν κερδιζει ο harilatron. Αφου λες οτι με το δεξι κρατας την κιθαρα και με το αριστερο κρατας ενα αλενοκατσαβιδο και μονο που μπορεις να το φανταστεις αυτο, αυτοματως εισαι κρυπτοαριστεροχειρας. Κανεις δεξιοχειρας δεν θα εγραφε κατι τετοιο ουτε ως επιστημονικη φαντασια. Εγω κερδιζω, ακουτε!? Εγω! Μονο εγω! [γελιο τρελου και fade out] My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση