eangle Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 στην αρχή γέλασα μετά που τον άκουσα... μου έφυγε το γέλιο :o http://it.youtube.com/watch?v=wTqGW42w9xQ http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 To δεύτερο τα'σπασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 εφευρετικοτατος... :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Στο δεύτερο δεν βγαίνει σε κάποια σημεία ανάποδα; Επίτηδες ή κατά λάθος; Ας μας πει κάποιος ντράμερ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Είναι όλα τα λεφτά το δεύτερο βιντεάκι, μετά το 2:30 περίπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Κεντάει το παλικάρι...και νομίζω πως η επιρροή από Portnoy δεν κρύβεται ούτε στον ήχο,ούτε στο τρόπο που κάνει τα fills :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Στο δεύτερο δεν βγαίνει σε κάποια σημεία ανάποδα; Επίτηδες ή κατά λάθος; Ας μας πει κάποιος ντράμερ... επιτηδες το κανει. δεν κανει βεβαια και τρομερα πραγματα.... Κεντάει το παλικάρι...και νομίζω πως η επιρροή από Portnoy δεν κρύβεται ούτε στον ήχο,ούτε στο τρόπο που κάνει τα fills :) ναι. ειδα και αλλα βιντεο του και ασχολειτε κυριως με dream theater. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2007 παιδια δεν ξερω για σας παντως εμενα μου φανηκε εκνευριστικοτατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση