roybatty Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Reeves Gabrels: http://www.youtube.com/watch?v=9MzsVN1u1w4 Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geofet9 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2008 M.Ward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 & οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες οι αλλοι τρωγαν ..βελανιδια... :) οταν οι αλλοι τρωγαν βελανιδια εμεις ειχαμε χοληστερινη :P ΛΙΑΚΟ :) Το θεμα Γ@μ@ΕΙ και δερνει θα εχουμε ν ακουσουμε το καλοκαιρι καινουργιες μουσικες με το τσουβαλι :) δεν τα εχω δει ολα ακομα, αλα δεν ξερω αν παρατηρησατε οτι ολοι ειναι λευκοι !! εκτος απο εναν μεχρι στιγμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 @ vandergraaf +1.000 ! warlord ,η 2η μεταλ μπαντα που ακουγα ανελλειπώς μέχρι να τελειώσω το λύκειο. Α, ρε Λίτσα αναμνήσεις! :-X "she came to meee i thought i'd found heeer,the giiirl of all my dreaaams" feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 ενταξει να μην βαλουμε ενα ΣΠΑΘΑ (Socrates) ενα ΖΑΙΚΟ (Blues Wires) <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Snowy White Δεν μου φαίνεται και τόσο άγνωστος, εγώ τουλάχιστον τον ήξερα από τα τόσα χρόνια που έπαιζε με τον Waters αλλά και τους Floyd παλιότερα. ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Αυτοί οι δύο? Νομίζω δεν αναφέρθηκαν. Lenny Breau Leo Kottke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δύο ακόμη κιθαρίστες ,όχι λευκοί,όχι και τόσο διάσημοι 8) Ο μεγάλος Luther Allison (RIP) : http://www.youtube.com/watch?v=X5jMjYJwVjg&feature=related και ο Vernon Reid των Living Colour: http://www.youtube.com/watch?v=2TbvdNhXvLs Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δεν μου φαίνεται και τόσο άγνωστος, εγώ τουλάχιστον τον ήξερα από τα τόσα χρόνια που έπαιζε με τον Waters αλλά και τους Floyd παλιότερα. ΕΕΕΕΕΕΠ ΕΕΕΕΕΠ και Thin Lizzyyyy και Thin Lizzyyyyy, μην ξεχνιομαστεεεε (αν και στους Lizzy ηταν πολυ "ρουλης") Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Phil Manzanera (Roxy Music) - Δεν έχω βιντεάκι πιασάρικο, ψάξτε μόνοι σας :P :P Τον αναφέραμε σε πρόσφατο thread: Respect to ANDY TIMMONS!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση