Προς το περιεχόμενο

Fender vs Squier (bass)

bsiap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω παίξει με Squier μπάσο ή με τους συγκεκριμένους Duncan Designed, αλλά έχοντας 2 κιθάρες με Duncan Designed οι οποίοι μου ακούγονται πολύ καλοί, υποθέτω ότι και οι αντίστοιχοι για μπάσο θα είναι εξίσου καλοί, ειδικά για τα 300 Ευρώ που κανει η συγκεκριμμένη.

Και που βρησκουμε japan fender??

Στην Ιαπωνία  ;D ;D ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ σκέφτομαι να βάλω στις αγγελίες μέσα στις γιορτές ένα Squier P-Bass Made in Japan του 1988, με κάτω από 10 συνολικές ώρες χρήσης, και με μοναδικό ελάττωμα ένα μικρό χτύπημα στο πλάι που προκλήθηκε σε μετακόμιση. Αν ενδιαφέρεται κανείς, μπορεί να στείλει πμ.

• 1 μήνα αργότερα...

Α και κανα κομματι οπως το 24ταστο με πολυ καλο hardware που ειναι στην αγορα. Μου αρεσε προσωπικα και "εκατσε"  καλα στα χερια μου. Korean made αλλα τιμιο πιστευω.

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_jazz_bass_24_tsb.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_jazz_bass_24_csb.htm

• 3 χρόνια αργότερα...

+ οτι αμα ασχοληθείς πιο πολύ μετά, κανένα από τα 2 (λογικά) δεν θα σου κάνει. Οπότε καλύτερα να ''χάσεις'' 300 ευρώ παρά 750  ;)

Παντως σε αυτά τα λεφτά πάρε κανα τζαπάνι καλύτερα, κάτι θα ξέρει ο fleamail  ;D

Ρε παιδια συγνωμη αλλα που θα βρουμε γιαπονεζικο 2ο χερι με 550ευρω? εχω τρελαθει να ψαχνω εδω και μηνες και δεν βρισκω εκτος απο ebay και ιαπωνια...

Ρε παιδια συγνωμη αλλα που θα βρουμε γιαπονεζικο 2ο χερι με 550ευρω? εχω τρελαθει να ψαχνω εδω και μηνες και δεν βρισκω εκτος απο ebay και ιαπωνια...

Εμ, δεν φτανουν οι μηνες. Το 2007 επρεπε να ψαχνεις.

• Moderator

Όλα τα signature models είναι Fender Japan. Αν βρεις κάποιο Geddy Lee πάρτο με κλειστά μάτια  ;) και άσε τα Μέχικα και τα κιτρινιάρικα... Καμμία σχέση το... φιρίκι με το κάστανο  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου