whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 στεκαρε και τις greco που για ανεξηγητο λογο ειναι και φθηνοτερες στο ebay απτις αλλες. απιστευτες!!!!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Λοιπόν? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 ή Greco Les Paul made in Japan Custom model Sunburst. εχω και απ'αυτο ;D 8) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 πως τα παω στην 'γραφικοτητα' harilatron ;D ;D Καλός είσαι αλλά σαν τους αυθεντικούς Γιαπωνέζους δεν είσαι. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Τελικά.... ποιά από τις 2??? Λέω για την Burny. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 γενικότερα δεν είμαι λάτρης των μαύρων κιθάρων. πιστεύω πως δεν φαίνονται οι γραμμές τους και χάνουν από ομορφιά σε σύγκριση με πιο ανοιχτά χρώματα η με καφέ που το προτιμώ (παρότι έχουν style για οποίον του αρέσει..) πολύ καφρίλα το μαύρο σε κιθάρα μωρέ αδελφέ μου… ενώ σαν εικόνα είναι πολύ καλύτερη να φοράς μαύρα ρούχα στην σκηνή και να κρατάς μια ανοιχτόχρωμη κιθάρα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Για παίξιμο σε σκυλάδικο την θέλω αυτή.... για show έχω μερικές ακόμη Σαν κιθάρα μιλάω, δεν με απασχολεί το χρώμα τόσο.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για greco vintage που έχω ήδη 3 εδώ και χρονια! δεν συνηθίζω να εκφέρω γνώμη για πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει. δυστυχώς πολλοί το κάνουν με αποτέλεσμα να παίρνουν στο λαιμό τους αρκετούς. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 γενικότερα δεν είμαι λάτρης των μαύρων κιθάρων. πιστεύω πως δεν φαίνονται οι γραμμές τους και χάνουν από ομορφιά σε σύγκριση με πιο ανοιχτά χρώματα η με καφέ που το προτιμώ (παρότι έχουν style για οποίον του αρέσει..) πολύ καφρίλα το μαύρο σε κιθάρα μωρέ αδελφέ μου… Μην είσαι τόσο απόλυτος!!! ;) ;) ;) Έχω 3 μαύρες κιθάρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Μην είσαι τόσο απόλυτος!!! ;) ;) ;) Έχω 3 μαύρες κιθάρες... nobody is perfect ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση