kontras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Όλοι κάνουμε ορθογραφικά. Κοίτα λίγο το "Η" :D george4peris κοίτα σε αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης με "active monitors" έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Αν δεν σε καλύψουν οι απαντήσεις, εδώ είμαστε Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Όλοι κάνουμε ορθογραφικά. Κοίτα λίγο το "Η" :D Πράγματι. :) george4peris κοίτα σε αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης με "active monitors" έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Αν δεν σε καλύψουν οι απαντήσεις, εδώ είμαστε Ακριβώς αυτό. Όπως είπα... η ένστασή μου δεν ήταν επί της ορθογραφίας. Ας έχουμε λίγο χιούμορ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Γιες ιντίντ, αί εμ γουίθ γιου όλ δε γουέι μαν Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Σου πρωτοινω αφτα http://www.omikroncontrol.gr/index.asp?C=70&PID=018435 Εαν αναιβις στα 400 (που θα σου αιλαιγα να αναιβις) εινε απο τα πιο ισωρωπιμενα (σε αφτι τιν κατιγωρια τοιμις) μακρια απο πωλα που εχουν ονομα απλα γιατι τα εχουμε πολλοι. Λιανικι εχι 500 κατι ψειλα αν δεν στο δοσουν 400 στιλαι πμ Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλή η πλάκα αλλά μην το παρακάνουμε... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Είδα κι εγώ τόσες απαντήσεις και μεσα στη χαρά λέω θα με ξεμπερδέψουν... Όπως είπα όμως κάθε απάντηση δεκτή... Eίδα αρκετά posts για το θέμα και απλώς μπερδεύτηκα. Είμαι φοιτητής και με το δώρο της δουλειάς μου κάθε φορά που έρχονται γιορτές προσπαθώ να κάνω μια όχι και τόσο ανούσια αγορά αφού το badget μου είναι περιορισμένο..Θα συνεχίσω το ψάξιμο και ελπίζω να καταλήξω σε κάτι καλό(υποκειμενικά καλό τουλαχιστον) thnks anyway.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Τι λέτε γι'αυτά τα behringer? http://www.thomann.de/gr/behringer_b2031a_truth_aktivmonitor.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Μ α κ ρ ι α...Ετσι απλα... Μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέχρι 300-340 με το ζόρυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 πήρα τα alesis σε καλή τιμούλα από Ελλάδα...thnks και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση