george4peris Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Έχω κάνει search για studio monitors, έχω διαβάσει, έχω μπερδευτεί, έχω απορίες,δεν έχω πείρα για σωστή κρίση και γενικά έχω αρχίσει και μπερδευοτρελαίνομαι >:( ΕΛΕΟΣ..... Θέλω και εγώ όπως και πάρα πολλοί εδώ να διαθέσω το πολύ μέχρι 300Ε για αγορά studio monitor ώς χριστουγεννιάτικο δώρο απο μένα σε ΜΕΝΑ!...Άκουσα κάτι PHONIC και μου φάνηκαν μια χαρά...κακό ε??? έτσι φαντάζομαι...ωραία... Λοιπόν,παίζω πλήκτρα και βασικά τα θέλω για να ακούω ικανοποιητικώς ποιοτικά τους ήχους μου...όχι δυνατά,χαμηλά και Κ Α Θ Α Ρ Α . . . Παρ'όλα αυτά έχω και μια καρτούλα ήχου, και ένα μικροφωνάκι μέτριο, και μια άσχημη διάταξη χώρου-δωμάτιο όπου ευελπιστώ να ηχογραφήσω για να έχω να θυμάμαι όταν γίνω παππούς τα μεγαλεία μου.... Καλα όλα αυτά,αλλά τι να πάρω???ΟΕΟ???Δεν ξέρω καν που να τα ακούσω..Αύριο θα πάω elina και naka να υποκριθώ ότι θα... καταλάβω. Επίσης διαβάζω και χαρακτηριστικά και λέει για παραδειγμα στα νέα πολυπώθητα Tascam "Frequency Response: 38 - 23kHz" ενώ στα KRK RP5 "Frequncy-Range: 53 - 20 kHz" Θα πρεπει αραγε να διαλέξω με βάση τη συχνοτική απόκριση??Τι άλλο να προσέξω??? Ή τέλοσπάντων τι να κάνω??? Η βασική ερώτηση μετά από όλα αυτά είναι "Τ Ι Ν Α Α Γ Ο Ρ Α Σ Ω ? ? ?" Η δευτερεύουσα ερώτηση-παράκληση είναι η εξής:"μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει να εξηγήσει στο τι αποσκοπούν τα χαρακτηριστικά που διαβάζουμε στα specifications των ηχείων και πως αυτά θα διαμορφώσουν τις επιλογές μας?" Αν έχει γινει ήδη η επεξήγηση τότε συγνώμη αλλά δεν την βρήκα.... Κάθε απάντηση δεκτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Θα ξεκίναγα με "Άλτις" αλλά ακούω ότι και η "Μινέρβα" έχει δυνατό προϊόν. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 ...τελειωσε και το αγουρελαιο...Μας καψαν την Παιλωπωνυσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Και η πλάκα είναι ότι μετά το γράφεις σωστά! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Μηπως το εκανε ο ανθρωπος, μονο και μονο για να δωσει μια χαρουμενη νοτα στο post του? Γιατι δεν μου φαινεται και τοσο ανορθογραφος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά.... μην τον αποπαίρνετε. Σιγά τον πολυέλαιο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως επίσης απαντάτε ότι να'ναι και χρειάζεστε -1 κάρμα? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Δεν έχω καταλάβει γιατι κράζεται τον άνθρωπο? Απλά δεν ξέρει. Back to topic: Γενικά, όπως θα έχεις καταλάβει, τα monitor είναι ένα μεγάλο θέμα. Πολύ μεγάλο. Με λίγα λόγια: αν εσύ δεν μπορείς να ακούσεις τις διαφορές μεταξύ κάποιον ηχειών δεν έχει και τόση σημασία να σου πούμε ποιο είναι καλύτερο... αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβεις... Αγόρασε κάτι που προτείνουν πολύ εδω μέσα. ;D ;) Αφού ασχολείσαι με τη μουσική καλό είναι να ξέρεις τι είναι τα Herz! (Στο net θα βρείς διαφορες πληροφορίες να διαβάσεις.) I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 αντι με διακριτικο τροπο να διορθωθει το ορθογραφικο λαθος του παιδιου απο εναν moderator , η στην τελικη να αγνοηθει, καθομαστε και κραζουμε ενα μελος που εχει μια απορια. τι να πω πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Ο άνθρωπος ξέρει τη σωστή ορθογραφία. Η "απότομες" απαντήσεις οφείλονται στο ότι ΚΑΙ γνώμες πήρε ΚΑΙ τα αυτιά του δεν εμπιστεύεται. Ε λοιπόν, τι να κάνουμε τώρα? Δεν ξέρω... μήπως υπάρχει εθελοντής να ανασκοπήσει τις συζητήσεις έτσι στα γρήγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση