V.P. Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 καταπληκτικο πεταλι!!!! στο 0:40 μαθαινουμε οτι βγαζει και κρουντσ!!!!χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Έχω το plexitone, είναι απλά εκπληκτικό. Το μόνο πετάλι που κατάφερα να κρατήσω από όσα πέρασαν από τα χέρια μου. Είναι ένα clean booster και ένα ευέλικτο tube screamer μαζί. Το tone control είναι απλά μαγικό (καμία σχέση με το αστείο tone των ts). Το κομμάτι του overdrive έχει 2 κανάλια, πράγμα που σημαίνει μπορείς να έχεις 2 ήχους (crunch και lead πχ) ενώ επιπλέον μπορείς να προσθέσεις το clean boost. Είναι απίστευτο, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Κάνει οποιονδήποτε λαμπάτο ενισχυτή να τραγουδάει. Το συστήνω με τα 1000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Aπο ότι κατάλαβα απο το βίντεο το boost είναι mucho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
@fotis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Εχω και εγω το plexitone.. εναι πολυ καλο πεταλι! Μπορει να βγαλει ηχο που να θυμιζει απο beck, srv, satriani μεχρι scofield και scott henderson... Αυτο που μου αρεσει περισοτερο ειναι οτι το tone control του σε οποια θεση και να το εχεις ακουγεται πολυ καλα, οχι οπως το ds-1 που για να μου αρεσει ο ηχος πρεπει να το εχω τερμα κλειστο! αν το εχω μετα την μεση μου ακουγεται σαν τζιτζικι! :) παντως το plexitone ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι στιγμης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2015 Επαιξα προσφατα με το plexitone kαι με εντυπωσιασε το crunch καναλι στα ρυθμικα.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο drive που να ναι κοντα ηχητικα με αυτο και μικροτερο σε μεγεθος.Τσεκαρα οτι η μονη εκδοση του plexitone ,αφορα το high gain καναλι του οποτε δε μου κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Εγω εχω το διπλο και αν βαλω πανω απο τη μεση το crunch και κατω απο τη μεση το high gain εχω κατα 95% ιδιο ηχο.Το high gain απλα ξεκιναει απο αλλο επιπεδο drive και οσο παει κομπρεσαρει δεν δινει αλλο γκαζι.Αρα νομιζω και η μονη εκδοση σε καλυπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση