trigga Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 {[(να μη ζηλέψουν κι άλλοι αλλά και τη δικιά σου ρε γκιμπζονιάρη μ την εχτιμάω μη με σκίζεις το φυλλοκάρδι τώρα)]} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 {[(να μη ζηλέψουν κι άλλοι αλλά και τη δικιά σου ρε γκιμπζονιάρη μ την εχτιμάω μη με σκίζεις το φυλλοκάρδι τώρα)]} Γιατί εσύ δεν ΜΕ έσκισες το δικό μου ρε καρντάση; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ odis13 longshadow προς το παρόν είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί και ούτε μου λέει τπτ να το παίζω, απλά δεν με ενοχλεί να το ακούω αλλά με αφήνει και ίσως αδιάφορο αυτό το στύλ.Δεν το απορρίπτω αλλά δεν ξέρω και αν ασχοληθώ μαζί του.Προτιμώ το slide στη θέση του bend ή τουλάχιστον ένα μικρό bendάκι ημιτονίου και όχι καφρομεταλορόκ τόνο ή τόνο και ημιτονιο μαζί και επιπλέον το θεορατο vibrato που είναι σαν να πνίγεται κινητήρας αεροπλάνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Elavdike πότε σε πίκρανα εγω τα σωθικά σου?Μόνο καλά λόγια σε λέω.(κλαψ σνίφ :'() Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 και όχι καφρομεταλορόκ τόνο ή τόνο και ημιτονιο μαζί ....sorry αλλα αν αυτο ειναι καφρομεταλλοροκ τοτε ολοι οι blues players θα ητανε "μεταλλα" και ο john scofield death metal!! ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Υπερβάλλω ρε παιδί μου λίγο για να σου πώ πως δεν το παλεύω.Ναι να το ακούω όχι να το παίζω προς το παρόν όπως προείπα.Πέρυσι το κοιτούσα το bend αλλά δεν το πάλευα με τπτ.Έκανα και μάθημα για αυτό αλλά δεν μαρεσει.Όχι πως το παίζω τελειως λάθος αλλά δεν......Δε νιώθω οτι μπορώ να μιλήσω μέσα απ αυτό.Πώς να σου το πώ αλλιώς.:P john scofield Θεός με παράσημα αλλά πολύ δύσκολος στο άκουσμα σε μένα.Πολύ εφέ βάζει και παίζει κάπως περιεργα.Τα παλιά του ή τα στανταράκια του μπορώ να τα ακούσω αλλά τα επόμενα είναι κούραση.Μου θυμίζουν και λίγο ευρωπαική σύγχρονη τζάζ που και πάλι δεν έχω συνηθήσει να ακούω και δεν την παλεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δε νιώθω οτι μπορώ να μιλήσω μέσα απ αυτό...yet...θα προσεθετα εγω.Anyway,it's your playing mate! ;)...(εγω παντως το αναφερα γιατι βλεπω οτι το feel δεν ειναι κατι που σου λειπει..) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 bravo! και απο μενα και καλη συνεχεια στα lives.. (μηπως γνωρισες στην πολη καποιο κωστα ζαχαρακη?) http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 μπραβο ρε Triggako!to το εχεις! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2007 less40 οχι δεν ξέρω κανέναν.Βασικά έχα ενα 6 μηνο ποθ ήρθα απο Βόλο λόγω σπουδών.Οχι οτι είναι μακρυά αλλά δεν είχα επαφή με τη Λάρισα καθόλου.Τώρα προσπαθώ να δικτυωθώ αλλά είναι πολύ δύσκολο.Να φανταστώ οτι ο τύπος είναι μουσικός κάπου? Ευχαριστώ ρε σεις μακάρι να το χώ και να το εξελίξω γιατί χωρίς αυτό δεν πάω βήμα(δεν μπορώ χωρίς μουσική). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση