blue Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Που πανε τα λεφτα?Γιατι νομιζετε οτι ειναι μυστικό και κανείς δεν το ξέρει? Στη διαφήμιση του live your myth in greece,στις εκδηλωσεις της eurovision,στην παρακαμψη της γραφειοκρατιας για ανεγερση γηπεδου στη χωματερη στα Λιοσια,στην αγορα ξεπερασμενου τεχνολογικα πολεμικου εξοπλισμου λογω πιεσεων,στο φορεμα της Αννας,στο seethrough μπλουζακι του Sarbel,στην ενισχυση των αγροκαλλιεργητων με τα RX8,στο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ των μισθων των βουλευτων επι εποχης Γιαννοπουλου,σε αχρηστα επιστημονικα βιβλια για τα ΑΕΙ (δεν διαβαζονται τα περισσοτερα γι αυτο κ οι καθηγητες τα αγνοουν),στα προστιμα που πληρωνει το ελληνικο κρατος στην ΕΕ για την παρανομια της φορολογησης των αυτοκινητων με βαση τον κυβισμο, στην αγορα αυτοκινητων για τους βουλευτες παλι με κριτηριο τον κυβισμο (ασχετως τιμης) για τις μετακινησεις τους (ειχαν αποφασισει οτι τα 1600cc δεν ειναι αρκετα για μακρινα ταξιδια,οποτε καθε βουλευτης ειχε δικαιωμα αγορας αυτοκινητου 2000cc), για τους μισθους συμβασιουχων εξαμηνου σε δημοσιες επιχειρησεις (οι οποιοι καθονται για ενα 6μηνο ,συχνα σε μια σκετη καρεκλα,χωρις γραφειο, παιρνοντας τον βασικο κ ταυτοχρονα ψαχνουν τι θα κανουν μετα ή ειναι ησυχοι γιατι ξερουν οτι θα ανανεωθει η συμβαση τους),για τη συγγραφη τραγικων σχολικων βιβλιων,στην αγορα λιμουζινων για τους μητροπολιτες,στην αυτοκαθαρση της ΑΕΚ και στην υποβοηθηση του ΠΑΟΚ για να μην πεσει κατηγορια (γιατι ειναι πολλοι οι ψηφοφοροι),στους ψαγμενους εθελοντες της ολυμπιαδας που ειχαν τα κονέ και πληρωνονταν μαμω τους μισθους τη στιγμη που εκαναν την ιδια δουλεια με τους απλους εθελοντες (τους μη ψαγμενους),στην αγορα αναλωσιμου εξοπλισμου (αυτοκινητα) για τις τρεχουσες αναγκες των ολυμπιακων (που παλι αγοραστηκαν κοψοχρονιά απο τους ιδιους ψαγμενους) στο τραμ που παει κι ερχεται αδειο,στη δημιουργια πνευματικων κεντρων στην επαρχια που μενουν κλειδωμενα,στους προεκλογικους αγωνες,στα διακοσμητικά μπουριά που εχουν τα αστυνομικά xsara κ τα astra κ.α. Υπαρχει κανεις που δεν καταλαβαινει?Οχι βεβαια,απλα ακομα και σημερα,παιδια της ηλικιιας μου γυρναν στο σπιτι τους στις εκλογες και καταθετουν την ψηφο τους σε προ-σφραγισμενο φακελο,γιατι ο ταδε βοηθησε το Θαναση να μπει στο ναυτικό,γιατι εβαλε την Αλεξανδρα στη γραμματεια του ΟΓΑ ή του ΟΤΕ και γιατι ο κυριος Θοδωρας εσβησε την κληση της δημοτικης αστυνομιας. Επί του αρχικού ποστ:ειναι γνωστο οτι με τις παραδοσιακες μεθοδους (σπουδες ή οχι->τιμια δουλεια) οι ηλικιες μεχρι 30 θα κανουν McJobs με μισθο 700,οχι βεβαια 1000,αλλα αυτο δεν αντιπροσωπευει το συνολο οποτε ειναι λογικο να μην ενδιαφερει τους παντες.Για να μην συνασπιζομαστε γυρω απο την "συγκλονιστικη αληθεια της αποκαλυψης της κοινωνικης πραγματικοτητας" καλο ειναι σε μια διαδρομη με το αυτοκινητο να μετραμε τις porsche που βλεπουμε.Λετε να τους πειραζουν τα παραπανω? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 blue τα ρέστα μου! Όπως ο καθένας στα διάφορα φορουμς/στέκια επιδεικνύει την καινούρια κιθάρα, τους μαγνήτες, τους ενισχυτές, τις πένες, έτσι και οι άλλοι επιδεικνύουν στις καφετέριες/στέκια το καινούριο πολυπετάλουδο, τούρμπο, ζάντα, ανάρτηση, κεραμικό-διάτρητο φρένο της brembo. Όσο αναφορά τη σύγκριση περί επίδειξης εξοπλισμού και αυτοκινήτων εγώ την βρίσκω άτοπη! Θα ίσχυε αν τις παίρναμε μαζί μας στα bar και στις καφετέριες και τις βάζαμε στο διπλανό κάθισμα να φαίνονται παντού! Το να ποστάρεις φώτο της καινούργιας σου κιθάρας μαζί με κάποια clips σε ένα forum μουσικής τεχνολογίας εγώ το βλέπω καθαρά με ενημερωτικό χαρακτήρα, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός μου όταν κάθομαι και "χάνω" την ώρα μου γράφοντας κάποια clips, γιατί κι εγώ έχει επωφεληθεί αρκετές φορές ακούγοντας clips που έχει γράψει κάποιος άλλος. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια, να σας δωσω μια τροφη για συζητηση??? Λοιπον, δουλευα σερβιτορος σε μια καλη καφετερια... Εβγαζα αρκετα χρηματα (50-60 ευρω) μεροκαματο φυσικα συμπεριλαμβανομενου του μπουρμπουαρ!!! Δουλευα 6 ωρα.. και δυο τρεις φορες την εβδομαδα!!! Ενα αλλο παιδι δουλευε εκει φουλ ωραριο, δλδ 9ωρο, επαιρνε παραπανω χρηματα βασικο μεροκαματο(οπως ηταν φυσικο) και λογω του οτι ειχε ποστο αυτο με τον περισσοτερο κοσμο εβγαζε και περισσοτερα τιπς!! Ετσι εφτανε να βγαζει 100 και ευρω τη μερα(ειχε και μπονους) και δουλευε σταθερα 5 φορες την εβδομαδα!!! Το παιδι λοιπον αυτο εβγαζε πανω απο 2000 ευρω το μηνα!!! Πως το αξιολογειτε αυτο??? Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια, να σας δωσω μια τροφη για συζητηση??? Λοιπον, δουλευα σερβιτορος σε μια καλη καφετερια... Εβγαζα αρκετα χρηματα (50-60 ευρω) μεροκαματο φυσικα συμπεριλαμβανομενου του μπουρμπουαρ!!! Δουλευα 6 ωρα.. και δυο τρεις φορες την εβδομαδα!!! Ενα αλλο παιδι δουλευε εκει φουλ ωραριο, δλδ 9ωρο, επαιρνε παραπανω χρηματα βασικο μεροκαματο(οπως ηταν φυσικο) και λογω του οτι ειχε ποστο αυτο με τον περισσοτερο κοσμο εβγαζε και περισσοτερα τιπς!! Ετσι εφτανε να βγαζει 100 και ευρω τη μερα(ειχε και μπονους) και δουλευε σταθερα 5 φορες την εβδομαδα!!! Το παιδι λοιπον αυτο εβγαζε πανω απο 2000 ευρω το μηνα!!! Πως το αξιολογειτε αυτο??? Ένσημα του κολλούσαν? Ασφάλεια? ΙΚΑ μίκα σύκα? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια, να σας δωσω μια τροφη για συζητηση??? Λοιπον, δουλευα σερβιτορος σε μια καλη καφετερια... Εβγαζα αρκετα χρηματα (50-60 ευρω) μεροκαματο φυσικα συμπεριλαμβανομενου του μπουρμπουαρ!!! Δουλευα 6 ωρα.. και δυο τρεις φορες την εβδομαδα!!! Ενα αλλο παιδι δουλευε εκει φουλ ωραριο, δλδ 9ωρο, επαιρνε παραπανω χρηματα βασικο μεροκαματο(οπως ηταν φυσικο) και λογω του οτι ειχε ποστο αυτο με τον περισσοτερο κοσμο εβγαζε και περισσοτερα τιπς!! Ετσι εφτανε να βγαζει 100 και ευρω τη μερα(ειχε και μπονους) και δουλευε σταθερα 5 φορες την εβδομαδα!!! Το παιδι λοιπον αυτο εβγαζε πανω απο 2000 ευρω το μηνα!!! Πως το αξιολογειτε αυτο??? Ένσημα του κολλούσαν? Ασφάλεια? ΙΚΑ μίκα σύκα? Ναι.. Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Που θες να καταλήξεις? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Οι επιπτώσεις της κρατικοδίαιτης οικονομίας δέν σταματούν στην οικονομική αιμοραγία. Καθώς το 99% των επιχειρήσεων έχουν να περιμένουν χρήμα απο πάρε δώσε, επιδοτήσεις, έργα και προμήθειες με δημόσιο, πρώτο μέλημά τούς είναι να τα έχουν καλά με δήμους νομαρχίες κλπ. Έτσι, άν έχουν να κάνουν κάποια πρόσληψη, ναί μέν θα κοιτάξουν να πάρουν όσο το δυνατόν ικανότερο άτομο, που να προέρχεται όμως μέσα απο το την οδό του γραφείου του βουλευτή ώστε να συσφίγγονται οι σχέσεις... Το αποτέλεσμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο, το ρουσφέτι παίζει ρόλο για να δουλέψει κανείς και στον ιδιωτικό τομέα. Κατάντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Όσο αναφορά τη σύγκριση περί επίδειξης εξοπλισμού και αυτοκινήτων εγώ την βρίσκω άτοπη! Θα ίσχυε αν τις παίρναμε μαζί μας στα bar και στις καφετέριες και τις βάζαμε στο διπλανό κάθισμα να φαίνονται παντού! Το να ποστάρεις φώτο της καινούργιας σου κιθάρας μαζί με κάποια clips σε ένα forum μουσικής τεχνολογίας εγώ το βλέπω καθαρά με ενημερωτικό χαρακτήρα, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός μου όταν κάθομαι και "χάνω" την ώρα μου γράφοντας κάποια clips, γιατί κι εγώ έχει επωφεληθεί αρκετές φορές ακούγοντας clips που έχει γράψει κάποιος άλλος. Κι όμως αντί για τα μπαράκια τα στέκια μας είναι τα φόρουμς. Πάει το 1ο Το ίδιο ενημερωτικό που θεωρείς εσύ αυτό που κάνεις, το ίδιο είναι και για κάποιους άλλους να δουν το νέο κιτάκι της novitech και kw στην πράξη. Είδες που είναι το ίδιο; Σε όσα μου λέτε μπορώ να σας αντιπαραβάλω και την αναγωγή του, σε όσους αποκαλείτε κάγκουρες. Και όσο συνεχίζετε να υπερασπίζεστε κάτι, που ουσιαστικά δεν ισχύει (την τάχα της διαφορά των επιδειξίων-καγκουραμαξάδων με τον ενημερωτικό χαρακτήρα και πειραματισμό μας ), τόσο η ψαλίδα κλείνει. Και δεν είναι κακό να είσαι κάγκουρας με κάποιο αντικείμενο. Εγώ είμαι πάντως με 2-3. ;) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που θέλετε (γενικά ο καθένας) να καταλήξετε μετά από τόσες σελίδες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 κι εγώ προσπαθώ. Εγώ απλά ξεκίνησα με το να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αρχίσουμε να κάνουμε και τπτ, και να μην τα περιμένουμε από άλλους και να μην κατηγορούμε άλλους και να βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω, αλλά τες πα... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση