marmelaki Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω ρε φιλε αρρωστησα ακαριαια! Φοβερη η κιθαρα αλλα ακομα πιο φοβερος ο Joe (και ολη η μπαντα βεβαια). Καταλαβατε φανταζομαι το τελειωμα του κομματιου με σολο απο το 'Do you feel like I do' απο Peter Frampton ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Να κάνουμε ένα reunion στο παρόν θρεντ μετά από άλλα τρία χρόνια? Επ... άμα χρειαστείτε οτιδήποτε λεπτομέρειες για λαμαρίνες, ηλεκτροσυγκολητή tig κλπ... μόλις τον βρήκατε. Έχω και φρέζα, αλλά δεν είναι ετοιμοπόλεμη ακόμη... ::) Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά μετά την προηγούμενη καταστροφή (muff της Βuild Your Own Clone) αυτή τη φορά... Στείλε το muff να στο φτιάξω... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά αλλά το έχει σουλουπώσει ο ψιλοguru φίλος μου που έγραψα προηγουμένως. Περιέργως, μου είπε πως δεν ήταν τόσο σκηνικό "πυρηνικού ολοκαυτώματος" όσο νόμιζα... Όσον αφορά στις Trussart, είναι πραγματικά απίστευτες και με μεγάλη ιστορία, αλλά πώς αντέχουν να είναι όρθιοι με αυτές στη σκηνή για πολύ ώρα? Κι αυτοί με προβλήματα μέσης τι να κάνουν? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά αλλά το έχει σουλουπώσει ο ψιλοguru φίλος μου που έγραψα προηγουμένως. Περιέργως, μου είπε πως δεν ήταν τόσο σκηνικό "πυρηνικού ολοκαυτώματος" όσο νόμιζα... Όσον αφορά στις Trussart, είναι πραγματικά απίστευτες και με μεγάλη ιστορία, αλλά πώς αντέχουν να είναι όρθιοι με αυτές στη σκηνή για πολύ ώρα? Κι αυτοί με προβλήματα μέσης τι να κάνουν? οι κιθαρες ειναι ελαφριες οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση