ginargiros Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να αγοράσω το υλικό που χρησιμοποιούνε για τα inlays της ταστιέρας? Δεν θέλω ξύλο ή πλαστικό. Κάτι σε πέρλα η και διάφανο ακρυλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 http://www.stewmac.com/ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι σε εγχώριο? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Αν είσαι στην Αθήνα υπάρχει ο Κωσταντέλος στο Γαλάτσι (οδός Πάρνηθος νομίζω). Πολύ πιο ακριβός από stewmac βέβαια... Έχει αρκετά υλικά για αυτό που ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να αγοράσω το υλικό που χρησιμοποιούνε για τα inlays της ταστιέρας? Δεν θέλω ξύλο ή πλαστικό. Κάτι σε πέρλα η και διάφανο ακρυλικό. Επικοινώνησε και με τον Ντούκα στα Γιάννενα, γιατί νομίζω ότι κι αυτός έχει, μιας και ασχολείται και με κατασκευή μπουζουκιών κλπ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fret Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 υλικο για inlays θα βρεις στη βαρβακειο σε ενα υπογειο μαγαζι που πουλαει οστρακοειδη. βεβαια πρεπει να τα επεξεργαστεις λιγο αλλα μπορεις με λιγη φαντασια να φτιαξεις παπαδες Καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που φτιαχνεις μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση