Προς το περιεχόμενο

Μπουζούκι κιθάρα

trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτοιμος ο μπουζουκάρας σαν καινούριος είναι και χειροποίητος παρακαλώ.Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

καλο λιωσιμο! ;D

μην τρως το παραμυθι του χειροποιητου παντως στα μπουζουκια! απο το πιο φτηνο μεχρι το πιο ακριβο στο χερι γινονται!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και πάλι δεν έχω ιδέα.Ο τύπος που το είχε μου το είπε και τον πίστεψα.Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως.

Τώρα για το πόσο θα λιώσω δεν το ξέρω γιατί με μπερδεύει άσχημα αυτό το κούρδισμα σε σχέση με την κιθάρα.Για αυτο έλεγα για διαφορετικό κούρδισμα.

Πάντως πεντατονικές και μπλουζιές χώνει.Σε ενισχυτή απο κιθάρα τα σπάει, σχέτο τζιτζίκι είναι.Έχει ενα μαγνήτη που φαίνεται για διπλός αλλά δεν είναι και απο κάτω του έχει μπαταρία.Τι ποιότητες είναι αυτες?

Έχει ενα μαγνήτη που φαίνεται για διπλός αλλά δεν είναι και απο κάτω του έχει μπαταρία.Τι ποιότητες είναι αυτες?

3 active για μπουζούκι μου έρχονται στο μυαλό: Dean Markley west coast trilogy (που αν θυμάμαι καλά,από κάτω έχει μπαταρία),ο EMG-B και ο Archodis.

Βάλε και καμιά φωτό ;D να κοζάρουμε και εμείς ;D ;D

Τσάμπα καίει η....κονσόλα...

O μαγνήτης πάνω στο πλαστικό λέει FASMA.Να υποθέσω ότι θα είναι ελληνικής κατασκευής με πλεξούδα απο μαλλί γιαγιάς και όχι πηνίο.

Φωτό μονο απο κινητό μπορώ να βγάλω το οποίο έχει 0,3 mpixel οπότε τσάμπα κόπο θα κάνω αφού δεν θα φαίνεται ούτε το όργανο με τέτοια ανάλυση.Θα το κοιτάξω όμως αύριο αν είναι.

Η συμπεριφορά του πάντως είναι σαν του μονού αφου πιάνει θόρυβο γυρνώντας κ έχει το κλασσικό τζζζζζζζζ.Απ ότι ξέρω οι διπλοί ή συνδιασμός μονών δεν τα έχουν αυτά.

Τώρα καμμιά πατέντα ελληνική θα είναι γιατί αυτό το FASMA πάνω στο πλαστικό είναι ελληνικό καρακίτς.Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται

Δε με λέτε που θα βρώ κανα ακόρντο για μπουζούκι πως πιάνεται και γενικά θέσεις βοηθήματα και τέτοια?Δεν θέλω να βγάλω κομμάτι αλλά βασικές γνώσεις στην μπουζουκάρα ώστε να τις χρησιμοποιώ μετά για σόλο μόνος μου?

Είναι ακριβώς σαν να παίζεις κιθάρα (χωρίς τις 2 πάνω χορδές και ένα τόνο κάτω).

Αν θες πιο συγκεκριμένη βοήθεια στείλε πμ.

Θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου