Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 μη μου πειτε οτι δε θα σας κολλουσε το ματι αν βλεπατε κιθαριστα σε live με μια απ αυτες τις κιθαρες! πολλη προσωπικοτητα. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 πολυ μου αρεασν μερικα μοντελα! ιδικα το lap..... ;D αχ και σε ειχα κοψει συμμαχο απο τη φωτο. θα ξαναγινεις φιλος μου αν αναθεωρησεις :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 μη μου πειτε οτι δε θα σας κολλουσε το ματι αν βλεπατε κιθαριστα σε live με μια απ αυτες τις κιθαρες! πολλη προσωπικοτητα. ακριβως τελειως διαφορετικη αλλα με vintage χαρακτηρα, ασε που πιστευω οτι θα ακουγονται φαση ρικ τελε και dan mazi, :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα που ήρθαν τα κρύα είναι ότι πρέπει για το τζάκι! Άσε που είναι και 2 σε 1! Χρησιμοποιείς την κιθάρα για να κόψεις τα υπόλοιπα ξύλα και μετά την πετάς στο τζάκι και φουντώνει η φωτιά! Job done! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα που ήρθαν τα κρύα είναι ότι πρέπει για το τζάκι! Άσε που είναι και 2 σε 1! Χρησιμοποιείς την κιθάρα για να κόψεις τα υπόλοιπα ξύλα και μετά την πετάς στο τζάκι και φουντώνει η φωτιά! Job done! Άμα έχει και καλά βερνίκια θα κάνει και καλή φωτία...ξερω από τζάκια :P Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 ετσι.... μαρεσει κοντρα στο ρευμα!! :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 αχ και σε ειχα κοψει συμμαχο απο τη φωτο. θα ξαναγινεις φιλος μου αν αναθεωρησεις :D χαχαχα κοιταξε ειναι περιεργα οργανα κ μου αρεσουν τα περιεργα! οπως κ στις γυναικες δεν μπορω τις πολυ ομορφες! ξενερωνω! μεσα απο την διαφορετικοτιτα κ την ατελεια δημιουργητε η ξεχωριστη εμαφνιση αλλα κ προσωπικοτιτα! καλα εχω ξεφυγει....χαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Άσε που είναι και 2 σε 1! Χρησιμοποιείς την κιθάρα για να κόψεις τα υπόλοιπα ξύλα και μετά την πετάς στο τζάκι και φουντώνει η φωτιά! Job done! χαχαχαχαχα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση