exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 η τριτη απο τα for sale ειναι super. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Πανεμορφες βιντατζιες!Ασε τους αλλους να γουσταρουν κιθαρες που θυμιζουν :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 ετσι μπραβο παιχτη μου.. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Πανεμορφες βιντατζιες!Ασε τους αλλους να γουσταρουν κιθαρες που θυμιζουν :) :) :) γιατι τωρα προσπαθειτε να μου την πειτε ολοι??:)εγω δω βλεπω οντως καλα ??? :-\σας προκαλω να φτιαξετε poll ποιος τις θεωρει ασχημες!!! και αν πανω απο το 50% τις θεωρει πανεμορφες βιντατζιες τηα παρω σε ολους απο μια!!! :o και αυτο ειναι δευσμευση!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Και μένα δε μ'αρέσουν :D Τους έχουμε ρε. Ξύλοοοοοοοο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Είναι κούκλες πανάθεμά τις!! Θα παραγγείλω 2-3 για να τις έχω και να τις χαζεύω παρέα με τις πανέμορφες φίλες μου (βλ. φωτο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 χαχα ;D ενταξει αγιε μου βασιλη τωρα μου ποσταρεις καλλιστεια.. :o αν σας πεσει κανενα τετοιο παρομοιο κομματακι στειλτε μου ενα πμ. :-* www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Καλα περι ορεξεως.. :) σε καποιους αρεσουν αυτες οι...σερβαντες...(μπρρρρ) και σε καποιος οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κιθαρες :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Από τις λίγες ακατανόμαστες (μαζί με τις bass VI) που μ'αρέσουν. ορίστε το είπα, κέράστε με 'να ούζο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 πολυ μου αρεασν μερικα μοντελα! ιδικα το lap..... ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση