PARIS_K Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Vre paidia tha mou lisete mia aporia? pos ginete na vrika tixaia sto youtube ena remix to opoio exw kanei egw stin despoina vandi kai to opoio den exei kan kikloforisei akoma?o tipos exei prospathisei na to valei sto video tou original. the link http://youtube.com/watch?v=uVtX4LXusF8 einai trelloi aftoi oi hackers...oute egw den to exw sta xeria mou to cd.. www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Τι σου κάνανε οι h@k3rz φίλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Τον κάνουν να γράφει συνεχώς στα greeklish, αντί των ελληνικών, παρά το ότι συνεχώς του το λέμε. Αλλιώς δεν εξηγείται διαφορετικά... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Άσε που του φάγανε και το video από το youtube. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεί να είχανε ακριβώς την ίδια ιδέα με σενα (!!!) ;D :o 8) ::) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PARIS_K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 διόρθωσα το θέμα με τα γκρήκλης, μολις μιλισα με τον τυπο που ανεβασε το βιντεο,και μου ειπε οτι βρηκε το τραγουδι απο το wind plus,λεω και γω..γιατί σε cd δεν εχει βγεί ακόμα.. www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PARIS_K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 δεν μου φάγανε κανένα βιντεο,το βίντεο είναι απο το original και το εχει κολλήσει πάνω στο remix αλλα δεν κάθετε καλά πάντα.εξ αλλου τι σχέση έχω εγω με το clip.. www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση