longshadow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 graikylia.........very nice!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Ο Σούκας είναι θεός στην κιθάρα παιδιά και έχει μοναδικό ήχο νομίζω.Έχει ο πατέρας μου σε βινύλιο ενα δίσκο σόλο και δεν ξέρει τι παίζει ο άνθρωπος.Τσιφτετελοκατάσταση βέβαια αλλά δεν είναι καθόλου άσχημο το σόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις έβαλα flat χορδές στην 335 και είπα να δοκιμάσω πώς ακούγεται. Έγραψα κάτι πολύ γρήγορα jam-άροντας πάνω στο ..."backing track" σου longshadow ;D Χάρηκα πολύ για τον αρκετά jazzy ήχο που μπορεί να βγάλει το όργανο με αυτές τις χορδές. :) Συγνώμη προκαταβολικά longshadow, για αυτό που θα ακούσεις... :-\ http://www.box.net/shared/6a7pgqz48k www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ... ... ... Κατάλαβα... :-\ ... ... ... Ξανα-βάζω roundwound... 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ???? ???? Εγω παω να αγορασω flat χορδες....... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ???? ???? Εγω παω να αγορασω flat χορδες....... Δεν άκουσα γνώμη από κανέναν οπότε το έπιασα το υποννοούμενο...:P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ..απλως εμειναν ολοι αφωνοι για το πως παιζει μια Gibson 335 και με flat χορδες ...... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν είχα δυνατότητα θα σου ... μηδένιζα το κάρμα ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πήρα ήδη φλατ χορδές... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε Εγώ πήρα ήδη φλατ χορδές... Κι εσύ τεκνό Βρούτε? Ρε κόφτε το δούλεμαααα www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση