trigga Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Για τις χορδές ναι. Υ.Γ.Άκουγε το κονσέρτο η μάνα μου και μου λέει τι ωραίο κομμάτι είναι αυτό.Ήταν στους τίτλους έναρξης-τέλους μιάς σαπουνόπερας απο ραδιόφωνο στα νιάτα της. :P Υ.Γ. επίσης μου είπε οτι το sleepwalk υπάρχει σε διασκευή ελληνικη.Έχετε υπόψην σας περι τίνος πρόκειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Ηλία σου έχω πει τη γνωμη μου...δεν αλλάζει ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Neeq εμείς έχουμε δουλειά να κάνουμε ;) Ανάμενε τα mp3 μου!!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Αναμμένο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 ωραια κλιπακια Ηλια...! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 ωραια κλιπακια Ηλια...! +1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 ΑΓΕΕΑ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 εισαι θεος μονο κ μονο για την επιλογη στο sleep walk! ;D απο τα μεγαλα μου κολληματα αυτο το κοματι μεχρι στιγμης το εχω 10 διαφορετικες εκτελεσης κ ψαχνω κι αλλες! :P παροτι το προτιμω με slide μου αρεσε πολυ αλλα κ η κιθαρα πεταει! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Καλα σου λεει ο trigga.Πολύ ωραιο παιξιμο κ τρομερος ηχος! σορι για το οφτοπικ αλλα αυτό ειναι το καλύτερο emoticon που υπαρχει :D To διαστημοπλοιο ειναι καποιο γνωστο?(πχ απο το R-type?) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 χαχα. :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση