Superfunk Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ,ΓΚΑΡΑ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ -ΓΚΑΝ,ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ!! :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ,ΓΚΑΡΑ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ -ΓΚΑΝ,ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ!! :) :) ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ-ΓΚΑAAAΝ,ΓΚΑΡΑ-ΓΚΑΝ-ΓΚAAAΑΝ ΓΚΑΝ-ΓΚΑΝ -ΓΚΑAΝ, ΓΚΑΝ-ΓΚΑAAAΝ (2 χτυπήματα)!! Δεν έχεις καλό μέτρημα... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 εμ για αυτο θα σε προσλαβω να μου μαθεις... :) :) δε μου λες θα με μαθεις και να..σολαρω?? (ξερεις εσυ...ΠΟΛΥ γρηγορα.. :) :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δυστυχώς δε γίνεται, γιατί κρατάω την τεχνική μου "επτασφράγιστο μυστικό"... YΓ: Ο "κύριος" δε βλέπω να απαντάει στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ μου! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 H ειρωνεια παει συννεφο απο μουσικους οπου δεν τολμουν να διασχισουν καν τον Αργοσαρωνικο...τι αλλο να περιμενει κανεις βεβαια...!! Οσο για τον κυριο SUperfunk δεν προκειται να ασχοληθω πολυ'.Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει ζησει στο εξωτερικο τρωγοντας σαλαμι και τυρι για να μπορει μετα να πληρωσει τα διδακτρα του..Οι συμβουλες που σας δινει ειναι βεληνεκους συμβουλης Χριστινας Λαμπιρη σε Ποπη Μαλιωτακη..Αλλωστε εδω δεν θα καταφερνε να σταθει στο υψος των τεραστιων μουσικων που πλαισιωνουν το Berklee εκτος και αν φοραγε 10αρες γοβες!! Οσο για τον Κυριο ELavd αποδεχομαι την προκληση του και αυτο μονο και μονο για να ακουσουν μερικοι νεοι λιγο αληθινη jazz και το πως πρεπει να παλλονται τα χερια μας στο μανικι.... Αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Οσο για τον Κυριο ELavd αποδεχομαι την προκληση του και αυτο μονο και μονο για να ακουσουν μερικοι νεοι λιγο αληθινη jazz και το πως πρεπει να παλλονται τα χερια μας στο μανικι.... Όρισε BPM... 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 146 BPM AYTOΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ BIRELLI LAGRENE...KAI ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΑ ΔΙΕΣΗ!!! Εισαι ενταξει...περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Κύριοι έχετε ξεφύγει. Ηλία, γράψε κανένα κλιπ ακόμα... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό το πιρέλι λαγκρέν ζυμαρικό δεν είναι; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο το υφακι του χρηστη antouan_z δεν το πιανω με τπτ.Σιγα ρε φιλε,πηγες Berklee κ κατι μας ειπες.Κ εγω στο ωδειο της Μοσχας διαβαζα πενταφωνο σολφεζ αλλα τετοιο υφος δεν το εχω.Αυτο που θελω να πω ειναι να ειμαστε λιγο συγκρατημενοι στις δηλωσεις μας.Γιατι κ εγω ειμαι ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ αλλα ΔΕΝ την εχω ΨΩΝΙΣΕΙ ακομα,ασχετα αν αυτο που κανω στη μουσικη δεν το πιανει κανεις γιατι ειμαι πολυ μπροστα. Α και πούστε.Στο drift ειμαι μεσα.Θα σας δω το βραδυ Βουτα με τις κιθαρες σας,φερτε κ το band in a box σας μαζι να σας δειξω.Ενα θα πω κ αν εχετε αξιοπρεπεια δεν θα εμφανιστειτε.Εχω Selmer gypsy guitar κ της εχω περασει floyd. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση