taq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2006 Εχω και εγώ μια tele USA highway 1, και μάλιστα είναι περισσότερο τέλε σε χαρακτήρα από τις american standard In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 Κι εγώ πλέον παίζω με αυτή την Rockinger C.A.R. Tele (double-bound): www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 εγω προσωπικα τωρα εχω σπιτι μου και .δοκιμαζω αυτην την κουκλα...για να δουμε... 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Τάκης πόσο καιρό θα την έχεις να έρθω για ένα τεστ;;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 παει,μολυνθηκε και ο τακης... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Εγώ που ψήνομαι γι'αυτήν θεωρούμαι μολυσμένος ή δεν πιάνεται λόγω humbuckers :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 δεν την γλιτωνεις ουτε εσυ φιλε gto :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 @takis: Σε βλέπω σε κανά χρόνο να πουλάς shur, univalve κλπ και να ψάχνεις στο ebay για καμιά 50's Esquire :D:D:D @gto: Αφού τελικά ΔΕΝ είσαι vintage τύπος, γιατί το παιδεύεις ? :D Πάρε ένα καρα-μοντέρνο όργανο να δεις την υγειά σου !!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 @takis: Σε βλέπω σε κανά χρόνο να πουλάς shur' date=' univalve κλπ και να ψάχνεις στο ebay για καμιά 50's Esquire :D:D:D @gto: Αφού τελικά ΔΕΝ είσαι vintage τύπος, γιατί το παιδεύεις ? :D Πάρε ένα καρα-μοντέρνο όργανο να δεις την υγειά σου !!! ;)[/quote'] Μα καθόλου vintage δεν είναι αυτή η tele (μόνο στην εμφάνιση ;) Με 12ρι radius και 2 humbuckers είναι super μοντέρνο όργανο(και πανάλαφρη η συγκεκριμένη,την έχω παίξει :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Ναι...αλλά "φλερτάρεις" πάλι με κλασσικά Shapes :D:D:D Έστω και μεταλλαγμένα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση