Guru nikodemos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 μια πολύ όμορφη tele που μου "έφτιαξε" ο Σ.Ντούκας....λέω κάποια στιγμή να ετοιμάσω κλιπάκια να ανεβάσω μαζί με slutty φωτογραφικό υλικό ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 μια πολύ όμορφη tele Ειναι απλα ΘΕΑ :o, τρομερα νερα και θεσπεσιο pickguard!! την εφτιαξε εξ ολοκληρου ή απο κομματια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 και βεβαια να και η δικια μου (που μου ρθε ουρανοκατεβατη μεσω superfunk περυσι), και εχει κατα βαση εκτοπισει την strat μου απο τοτε.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Να και η δικια μου η "πειραγμένη" : ;) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Η ταπεινη μου affinity, που οσο περναει ο καιρος μοιαζει ολο και λιγοτερο με affinity (αλλο μπρατσο, μαγνητες, pots, switch, κλειδια, strap locks, γεφυρες, γενικα ο,τι βρισκω πεταμενο απο δω και απο κει της το δοκιμαζω και αν μου κανει μενει...) Για να σας προλαβω. Eιναι καμπια. Η κορη μου απαιτησε να κολληθει εκει γιατι θεωρουσε οτι θα ταιριαζε πολυ. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 H κάμπια μια χαρά είναι. Η θήκη για τις πένες δε μου κολλάει πολύ σε αυτό το σημείο. Πάρε τουλάχιστον μια butterscotch θήκη για κάλυψη-απόκρυψη...:P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 H κάμπια μια χαρά είναι. Η θήκη για τις πένες δε μου κολλάει πολύ σε αυτό το σημείο. Πάρε τουλάχιστον μια butterscotch θήκη για κάλυψη-απόκρυψη...:P Θεωρω οτι αν εχεις 20 ποντους καμπια στην κιθαρα σου, εχεις κερδισει επαξια το δικαιωμα να εχεις τις πενες εκει που σε βολευουν. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Θεωρω οτι αν εχεις 20 ποντους καμπια στην κιθαρα σου, εχεις κερδισει επαξια το δικαιωμα να εχεις τις πενες εκει που σε βολευουν. ΧαΧαΧα....+1111 MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Fender American Standard (1996) με Dimarzio twank king & Chopper T και μικρο on-on switch αναμεσα στα ποτ για να σπλιταρει τον chopper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 κ εγω κ εγω εχω! ;D η πρωτη μου ηταν αυτη αλλα την πουλησα αλλα τωρα παιζω με την Baja μου A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση