melodos Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Γειά χαράα! Νομίζω πώς ο τίτλος τα λέει όλα. Άν υπάρχει κανένα παιδί που να έχει χώρο για τύμπανα ή οποιοσδήποτε πού έχει ένα studio, ένα ηχωμονωμένο μέρος τέλος πάντων καί θέλει να βγάλει μερικά παραπάνω χρήματα ας μού στείλει ένα πμ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα αλλά το drum store απ ότι θυμάμαι νοίκιαζε κάποιους χώρους για αυτό το λόγο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2008 δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα αλλά το drum store απ ότι θυμάμαι νοίκιαζε κάποιους χώρους για αυτό το λόγο τα καλοκαίρια που δεν γίνονται μαθήματα, πληρώνεις ένα μικρό ποσό την ώρα και παίζεις στις αίθουσες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση