fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Δεν συμφωνω καθολου με καποιες απο τις διαπιστωσεις του αρχικου post και γενικα με παρομοια θεματα διλημματικου περιεχομενου . To θεμα ειναι απλο, και δεν εχει να κανει με το ιντερνετ ως μεσο αλλα με τη σωστη του χρηση. Κατα συνεπεια, με την προυποθεση οτι οντως χρησιμοποιειται σωστα, το νετ μονο καλο μπορει να κανει, με τροπους που ειναι σε ολους γνωστους και δεν χρειαζεται να ξανααναφερουμε (απειρως καλυτερη ενημερωση, επαφη με αλλους μουσικους, πληθωρα πληροφοριων κ.λ.π κ.λ.π)..... Απο εκει και περα αν καποιος περισσοτερο ασχολειται με τον εξοπλισμο του (που και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι....ο the edge δηλωνει μεγιστος gear freak και παρα ταυτα παραμενει εξαιρετος μουσικος) ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας και ιεραρχησης των μουσικων προτεραιοτητων του, για τις οποιες υπευθυνος ειναι ο ιδιος ως ατομο και οχι το ιντερνετ. Με λιγα λογια η χρηση του ιντερνετ, η ψυχαναγκαστικη ενασχοληση με τον εξοπλισμο, και ο καλος μουσικος δεν ειναι πραγματα που το ενα αποκλειει το αλλο........Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε ο κοσμος μαζευε κιθαρες, πεταλακια, κοσμηματα, βιβλια, χρηματα πολυ πριν υπαρξει το ιντερνετ..... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 για σηκωστε το χερι οσοι σας θυμιζει κατι: 1. περιοδος που παιζεις με μπαντες, μελετας, jamαρεις, γενικως παιζεις πολυ μουσικη, βγαζεις γουστα, και δε δινεις δεκαρα (σχεδον 8)) για ενισχυτες, κιθαρες, μαγνητες, κ.τ.λ. (φτανει βεβαια αυτα που χεις να δουλευουν).. 2. περιοδος χωρις μπαντες, οι φιλοι που παιζουν μουσικη εξαφανισμενοι, δε παιζεις live, (η, αν εισαι επαγγελματιας, παιζεις μονο σε δουλειες - που συνηθως δε σ αρεσουν).. ξαφνικα γινεσαι με 5 κιθαρες παραπανω, 3 ενισχυτες, δεκα πεταλια, τεραστιο rack, και παει λεγοντας.... ;D ;D ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Αλτερ θα σε καταγγείλω, μη μας ξεμπροστιάζεις έτσι απότομα :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Θα επαναδιατυπώσω το αρχικό μου ερώτημα βγάζοντας το Internet "απ'έξω" (μιας και όντως είναι απλά ένα μέσο το οποίο δε μας φταίει σε κάτι) και θα το κάνω πιο ειδικό: Σε ποιο βαθμό θεωρείτε ότι αξιοποιείτε* τον εξοπλισμό που έχετε; *Αξιοποιώ (στην προκειμένη περίπτωση): μελετάω ή/και συνθέτω ή/και παίζω live www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 ...μα τι σε εχει πιάσει επιτέλους?....Άσε μας να αγοράσουμε...έχουμε και παιδιά, να μην τους αφήσουμε τίποτα vimtage? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Άσε μας να αγοράσουμε...έχουμε και παιδιά, να μην τους αφήσουμε τίποτα vimtage? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ;D Αν είναι έτσι, τότε πάω πάσο!!! ΥΓ: Φρόντισε τουλάχιστον να τους αφήσεις κανά ακριβό "vintage" όργανο, όχι Squier :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Θα επαναδιατυπώσω το αρχικό μου ερώτημα βγάζοντας το Internet "απ'έξω" (μιας και όντως είναι απλά ένα μέσο το οποίο δε μας φταίει σε κάτι) και θα το κάνω πιο ειδικό: Σε ποιο βαθμό θεωρείτε ότι αξιοποιείτε* τον εξοπλισμό που έχετε; *Αξιοποιώ (στην προκειμένη περίπτωση): μελετάω ή/και συνθέτω ή/και παίζω live Αν και ο κατάλογος του μουσικού μου εξοπλισμού....ειναι τεράστιος(μια Ibanez, ενα μπάσο cort, ενας προενιχυτής, μια κάρτα ήχου και ενα Pod 2 ψόφιο προς το παρόν-θα ανοίξω θρεντ για αυτό), μπορώ να πω οτι τον αξιοποιώ στο 100% :P Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή έκανα πριν 20 χρόνια και πούλησα μια Βlack beauty του 77, πέρισυ πήρα μια Doublecut Pro και είπα στη γυναίκα μου ότι έκανα επένδυση...βέβαια είχα και κανα2 ακόμα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 για σηκωστε το χερι οσοι σας θυμιζει κατι: 1. περιοδος που παιζεις με μπαντες, μελετας, jamαρεις, γενικως παιζεις πολυ μουσικη, βγαζεις γουστα, και δε δινεις δεκαρα (σχεδον 8)) για ενισχυτες, κιθαρες, μαγνητες, κ.τ.λ. (φτανει βεβαια αυτα που χεις να δουλευουν).. 2. περιοδος χωρις μπαντες, οι φιλοι που παιζουν μουσικη εξαφανισμενοι, δε παιζεις live, (η, αν εισαι επαγγελματιας, παιζεις μονο σε δουλειες - που συνηθως δε σ αρεσουν).. ξαφνικα γινεσαι με 5 κιθαρες παραπανω, 3 ενισχυτες, δεκα πεταλια, τεραστιο rack, και παει λεγοντας.... ;D ;D ;D Σε μένα ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο! Όταν είμαι σε φάση προβών, λάηβ κλπ κλπ συνεχώς μου "δημιουργούνται" οι ανάγκες να αγοράσω εξοπλισμό για να ταιριάζει καλύτερα με το είδος που παίζω, με τον ήχο της μπάντας και γενικά με το όλο concept. Όταν για μια μικρή περίοδο έμεινα "ανενεργός" άρχισα μαθήματα στο ωδείο και βελτιώθηκα πάρα πολύ! Και δεν αγόρασα ούτε μαγνήτη! Οπότε δεν ξέρω αν ισχύει για όλους κάτι τέτοιο. Γενικώς κινούμαι ανάλογα με τις "ανάγκες" μου τις περισσότερες φορές (όχι πάντα) πιστεύω... ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
less40 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 ...εάν σε βοηθάει εγώ είχα ένα κενό ενασχόλησης γύρω στα 15 χρόνια...αλλά ξαναπήρα μπρός και με ευχαριστεί ακόμα περισσότερο, γιατί η μουσική μου έλειπε. Με το Internet και τους υπολογιστές (ευλογημένο Garageband!) δεν χρειάζομαι μπάντα και το να παίζεις online είναι TΡOMAKTIKH εμπειρία. μηπως μπορεις να με κατατοπισεις γι αυτο το online παιξιμο? με τι bandwidth ειναι εφικτο? http://youtube.com/user/zaxakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση