Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 τον reissue δεν ηταν handwired νομιζω ;),τον ειχαν βαλει ειχαν βαλει πλαϊ-πλαϊ τον original (αυτον δηλ.που αντιγραφει ο reissue) η αληθεια ειναι οτι 2-3 λεπτα τους...αντεξα μια και ολη μου την προσοχη (και...αγαπη :)) την κερδισε αυτος (original βεβαια οχι reissue) αυτος μαλιστα ειναι ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ (με κεφαλαια γραμματα... :)) οι μεγαλοι Marshall οσο ιστορικοι και να ειναι ειναι για εμενα και αυτα που παιζω παντελως αχρηστοι..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 τον reissue δεν ηταν handwired νομιζω ;),τον ειχαν βαλει ειχαν βαλει πλαϊ-πλαϊ τον original (αυτον δηλ.που αντιγραφει ο reissue) Ναι, βρε μαζί σου, αλλά ο original ποιος απο απο ολους ηταν? JMP? JTM? ετος? Ειναι σημαντικο να ξερεις ακριβώς τι συγκρινεις και με τι, για να καταλαβεις αν ήταν "δικαια" ή οχι η συγκρισή ή απλά όχι και τοσο έγκυρη... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Νομιζω οτι σου ειπα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ το μοντελο που αντιγραφει ο reissue νομιζω ηταν ενας 100αρης super lead του 69-70 (ετσι μου ειπαν οι "ειδικοι" μια και προσωπικα μονο τα "χοντρα" ξερω για τους Marshall μια και ποτε μου δεν τους συμπαθησα ιδιαιτερα...ασε που το "συστημα" ονομασιας των Marshall ειναι τρομερα δυσκολο για καποιον...Φεντερακια σαν και εμενα...χαθηκε ενα κανονικο ονομα επρεπε να βαζουν ...αρχικα και νουμερα??:) :) ) Ομως ολοι οι ΜΙΚΡΟΙ Marshall (τους οποιους φυσικα δεν ειχα ακουσει ποτε μου μια και...δεν υπαρχουν ) με εντυπωσιασαν παρα πολυ,κακως δεν τους "σπρωχνει" εταιρεια μπλοκαρισμενη στο hard rock image της. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Νομιζω οτι σου ειπα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ το μοντελο που αντιγραφει ο reissue Μα ο reissue δεν "αντιγραφει" ΚΑΝΕΝΑΝ συγκεκριμενο πλεξι...μειγμα σπεκς super lead 69-73 ειναι απο όσο γνωρίζω (αν δεν κανω λαθος παντα)... Ο Handwired "αντιγράφει" τους Super Lead του '69 οπότε μαλλον μια καλη συγκριση θα ηταν ο HW με εναν original του '69... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Τοτε προφανως,για να μου το ειπαν ετσι,ΗΤΑΝ ο handwired (παντως για να ειμαι σιγουρος τους εστειλα ενα mail & θα μου απαντησουν συντομα φανταζομαι για να λυθει η απορια σου ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Τοτε προφανως,για να μου το ειπαν ετσι,ΗΤΑΝ ο handwired (παντως για να ειμαι σιγουρος τους εστειλα ενα mail & θα μου απαντησουν συντομα φανταζομαι για να λυθει η απορια σου ;)) Περιμενεεεεεεεεεεεεεεε!!! Ρωτα τους και τι λαμπες φοραγαν και οι 2!!!!Και ετος κατασκευής του original (ειμαστε σιγουροι οτι ειναι Super Lead ετσι?) Πως και δεν ειχε ο τυπος κανεναν original JTM 45/100...θα ηταν καλη συγκριση με το γομαρι τον 100άρι την επανεκδοση...αλλα να φορανε ιδιες KT66/12ΑΧ7 και οι 2 ετσιιιι??? ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 ελα!ηρθε το email στο παραθετω ΑΚΡΙΒΩΣ οπως μου το εστειλαν (αν εχεις αντιρρησεις μη τα χωσεις σε εμενα!! :)) "Hi buddy, The amp we tested against the original 1969 super lead Marshall was the reissue (I think we bought it in late 2006) of the “very same amp” (yeah right…) by Marshall called 1959HW and yes it is handwired (although if you open up both amps & examine them in scrutiny you will notice that the reissue has inferior parts & wiring, thank god they used the proper Dagnall designed transformer…)… If you remember (I’d be surprised if you did after all of these amps…:) ) we used the heads side by side through the same cabinet (through Jurgen’s cabinet switcher) but the cabinet was the reissue not the original.As you can remember the reissue is ,compared to the original,a great amp for....a doorstop! As for tubes you know me I don’t use the junk new tubes at any of my amps!(how dare you insult me ?? J ) Both amps had brown bottomed Mullard 6CA7/EL34's which are the bees knees for any Marshall (actually both amps will soon be retubed with 70’s “communist” Siemens EL34/6CA7 “dimple tops” cause I am running out of the Dutch made metal based Mullards & I want to save them for the future,actually for the “dimple tops” are better for extremely loud playing & were the stock Marshall tubes during the 70s ) and Brimar CV4004/12AX7s (actually I prefer the Mullard 12ax7’s but I save them for the JTM’s which are my favorite Marshalls ) Why do you ask? I thought you hated Marshalls !! Maybe you saw the light and decided to play a bit of rock n’rolla Ayatolah?? J If you want a Marshall I think that the small vintage 20watt PA heads (you can still get them at reasonable prices at ebay, I have 5 but I don’t think I will sell them in the near future ,if I do I’ll let you know) might be better for you .I can also convince Jurgen to find some time and build you one at cost price….you know Jurgen the promise of a few free ouzos in Ia will surely convince him : ) JTM 45/100’s ???? Well I do have 3 extremely rare JTM 45/100’s,one 66 lead & two 67 bass, but these are so expensive that are kept in the “vault”,you should see the SIZE of their transformers man!They look exactly like the JTM45’s I had at home but are 4 times louder and KILL tubes in a fly (these transformers are merciless …),you would like them since they have the best clean sound of any Marshall ever made (and actually have a Fender Bassman tonestack…) the reissue of this amp is really good (down to the Laydown Transformers and with good tubes it sounds a lot like the original but a bit tigher…) but I think Marshall made 200 or so copies only…..of course you NEED alnico speakers to really enjoy this amp (my fave combo is the JTM 45/100 with an old Orange cabinet loaded w/ 100w alnico Fanes,a match made in heaven my friend!) See you soon man, Cheers" απο οτι βλεπεις υπαρχουν πολλοι "αρρωστοι" εκει εξω.. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 ελα!ηρθε το email στο παραθετω ΑΚΡΙΒΩΣ οπως μου το εστειλαν (αν εχεις αντιρρησεις μη τα χωσεις σε εμενα!! :)) "The amp we tested against the original 1969 super lead Marshall was the reissue (I think we bought it in late 2006) of the “very same amp” (yeah right…) by Marshall called 1959HW and yes it is handwired (although if you open up both amps & examine them in scrutiny you will notice that the reissue has inferior parts & wiring, thank god they used the proper Dagnall designed transformer…)… " Απεναντίας!!! Καμια αντιρρηση απολύτως (αυτο που με ενδιεφερε ηταν ακριβως αυτο που εχω quotάρει), δωστου χαιρετισματα απο εναν τρελλο έλληνα και ευχαριστησε τον εκ μέρους μου για τις πληροφορίες, ειναι σημαντικο να ερχονται απο εναν ανθρωπο που εχει original κομματια αλλα και ειναι τοσο μερακλης ουτως ώστε να μην "εγκαταλειπει" τις οποιες (πετυχημενες ή μη) κοπιες... ;) Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω... ;) ΥΓ: θα σε ρωταγα και σε τι εντασεις και τι διαφορες σε ενοχλησαν αλλα δεν θελω να σε κουρασω αλλο... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Οκ θα του τα μεταφερω! Καλα ο τυπος δεν παιζεται,ειδικα σε οτι εχει σχεση με Marshall,βεβαια και με εμενα εχει πολλες διαφωνιες ειδικα γυρω απο τις bolt on κιθαρες ,πιστευει ο.... δυσμοιρος οτι τα ...ξυλα παιζουν ρολο :) & λεει τις γνωστες αρλουμπες περι "παλιων ξυλων" κτλ. οποτε φανταζεσαι τις ομηρικες μαχες που δινουμε μεταξυ μας... :) :) αλλα εχουν πλακα ολα αυτα,αλλοι σκοτωνονται διαφωνοντας για το ποια ειναι η καλυτερη μετοχη....ή η καλυτερη ποδοσφαιρικη ομαδα,οποτε και παλι..ωραιοι ειμαστε!! :) ΥΓ: θα σε ρωταγα και σε τι εντασεις και τι διαφορες σε ενοχλησαν αλλα δεν θελω να σε κουρασω αλλο... να σου πω οι εντασεις που παιζαμε ηταν τοσο εξωπραγματικες για τα γουστα μου που ετσι κι αλλοιως μετα απο λιγο ποναγε το κεφαλι μου :) δεν με ενοχλησε καποιος ενισχυτης απλά οι original ειχαν αυτο το "κατι" παραπανω ,αλλα ΠΟΛΥ κατι παραπανω.... :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Καλά ο τύπος είναι πραγματικά άρρωστος (με την πάρα πολύ καλή έννοια). Μακράν το καλύτερο ποστ που έχω διαβάσει τελευταία. Σε ζηλεύω που είχες τη δυνατότητα να τους ακούσεις από κοντά! Ρε συ Νίκο τον έκανες και ανησύχησε τον άνθρωπο, ΝΟΜΙΣΕ ότι σου άρεσαν τελικά οι Marshall ;D ;D ;D :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση