panagiotis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 ήρθε και σε μένα αλλά επίσης δεν έχω Paypal και το διέγραψα...... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Κι εμένα μου ήρθε αλλά ως ιντερνετοφοβικός-αλλά κι επειδή έχω ανοίξει ειδικό mail λογαριασμό μόνο για το paypal(αξίζει να το κάνεις)-και μου ήρθε σε άλλο mail το διέγραψα κατευθείαν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bbas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 οπως θα δειτε και στο συνημμενο αρχειο ελαβα αυτο το email και το εκανα forward στ παιπαλ. ως σπουκ μαιλ. στο γκρι παραλ/μο ηταν το σημα της π.π. το οποιο οταν επτετρεπες να ανοιχτει σου εκανε d/l ενα αρχειακι σε dos χωρις φενεται οτι γινεται d/l. αποστολεας.. (αυτο στο κοκ.κ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bbas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 and..one more !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση