frail Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 http://cgi.ebay.com/Greco-1980-EG500-LPC-LP-Custom-Cherry-Burst-MIJ_W0QQitemZ360002323362QQihZ023QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem αν θελεις les paul καλυτερη απο gibson και στα λεφτα της epi κατι θα ξερει ;) ;) ;) 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 εχω ακριβως την ιδια.. απλα καλυτερη les paul δεν εχω πιασει ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2007 Duesenberg Starplayer Special Είναι λίγο πιο πάνω απο τα λεφτά σου και δεν είναι το κλασσικό gibson lp ηχόχρωμα αλλά αξίζει να της ρίξεις μια ματια.Συναγωνίζεται άνετα gibson των 1000 φευγα ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση