simboy Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2005 ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μειώθηκε ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ο θόρυβος στο μικρόφωνο Είχα μια κονσολίτσα τελικά εγώ από παλιά και το είχα ξεχάσει και έκανα αυτή τη σύνδεση με το line in της κάρτας και είναι απίστευτα καλύτερη η ποιότητα Πραγματική διαφορά Και που να πάρω και καλύτερα καλώδια σύνδεσης και καλύτερη κονσόλα δηλαδή ε ? Ευχαριστώ πολύ Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί να γίνουν τα εφφέ μόνο στη φωνή μέσω της κάρτας όπως πριν που ξεχώριζε τα εφφέ του μικροφώνου από αυτά της μουσικής αλλά αυτό είναι το λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
subsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2005 Γειά σας και πάλιΤι κουφό κι αυτό ...... Εχω ένα μικρόφωνο ' date=' shure sm58 Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα προηγούμενά μου μηχανήματα. Τώρα με windows xp και με κάρτα καινούργια SB audigy 2 ZS platinum pro συμβαίνει το εξής κουφό Εχει διαφορετικά φυσήματα ο ήχος όταν έχω ανοιχτό το μικρόφωνο σε διαφορετικές συνθήκες Τι εννοώ ...... Οταν έχω ανοιχτό το μικρόφωνο και έχω maximize πχ το ACID κάνει άλλο θόρυβο από όταν το κάνω minimize και έχω το desktop Οταν μετακινώ με το βελάκι κάτι στην οθόνη ότιδήποτε ο θόρυβος αυτός , το φύσημα αυτό πως να το πω φεύγει εντελώς και όταν σταματάω την κύληση πχ μιας μπάρας ξανακάνει θόρυβο , φύσημα Τι στο καλό φταίει ? τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ[/quote'] Hello All Αν ο θορυβος ακουγεται οποτε χρησιμοποιεις το ποντικι, δοκιμασε να κανεις mute στο line-in... και σε οτιδηποτε αλλο δεν χρησιμοποιεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
simboy Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2005 Hello All Αν ο θορυβος ακουγεται οποτε χρησιμοποιεις το ποντικι' date=' δοκιμασε να κανεις mute στο line-in... και σε οτιδηποτε αλλο δεν χρησιμοποιεις.[/quote'] Το κουφό είναι ότι κάνει από μόνο του mute το line in και το μικρόφωνο , και αν το ξεκλικάρω από Mute και πάω να γράψω φωνή δεν ακούγονται τα midi που ήδη έχουν γραφτεί Πρέπει δηλαδή να ξεκινήσω RECORD και εκείνη τη στιγμή που ήδη γράφει να ξεκάνω από Mute το Line in για να ακουστούν τα όργανα και να γράψω φωνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση