akis147 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 αυτό που εσύ λες μαστορια εγώ το λέω τεχνογνωσία, και εννοώ την γνώση του πως να κατασκευάζεις μια ¨καταπληκτική¨ κιθάρα. Αυτή τη μαστοριά πληρώνεις, το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα μουσικά όργανα και ο (πολυ τραβηγμένο παράδειγμα) στραντιβάριους τα ίδια προτυπα με όλους τους άλλους χρησιμοποιούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 και ο (πολυ τραβηγμένο παράδειγμα) στραντιβάριους τα ίδια προτυπα με όλους τους άλλους χρησιμοποιούσε. Ποιός φτιάχνει κιθάρες στραντιβάριους? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 ρε αρχηγε μου δεν λεω οτι ΕΓΩ μπορω να φτιαξω μια PRS ή Huber... ::) απλα οτι ΟΛΟΙ οι luthiers της ΙΔΙΕΣ τεχνικες (long tenon,neck through,shrot tenon,dove tail joint κ.ο.κ) εδω και δεκαδες χρονια (τι δεκαδες εκατονταδες) χρησιμοποιουν γιατι απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να φτιαξεις κιθαρα αν δεν τις ξερεις...ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ δηλαδη.... ;D μη τρελλαθουμε κι ολας ,απο εκει και περα η ΜΑΣΤΟΡΙΑ μετραει,αλλα ετσι κι αλλοιως απο την ημερα που βγηκαν οι cnc routers και αυτη η μαστορια καθαρα στην ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ εξαντλειται (αν και ειναι οντως σημαντικη) τι τεχνογνωσια και πρασινα αλογα μου.... τσαμπουνας? ΚΙΘΑΡΕΣ ..φτιανουν οχι πυραυλους!! ;D :) (και μαλιστα κιθαρες ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ σχεδιων του 1950......ΕΚΕΙ σταματησε η "τεχνολογια" της κατασκευης κιθαρας και απο οτι απεδειχθει περιτρανα it doesn't get any better... ) +1. Με ηδονίζεις αφάνταστα όταν μιλάς έτσι πρόστυχα, το ξέρεις Νικο;;;;; ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 αυτό που εσύ λες μαστορια εγώ το λέω τεχνογνωσία καλα και εγω μπορει να βλεπω αυτo και να λεω οτι ειναι το ιδιο με αυτο η ουσια ομως ειναι τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαινει.. :) :) Με ηδονίζεις αφάνταστα όταν μιλάς έτσι πρόστυχα, το ξέρεις Νικο;;;;; Wink για ΕΣΕΝΑ την εβαλα τη φωτο ΠΡΟΣΤΥΧΟ αγορι!! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 και ο (πολυ τραβηγμένο παράδειγμα) στραντιβάριους τα ίδια προτυπα με όλους τους άλλους χρησιμοποιούσε. Ποιός φτιάχνει κιθάρες στραντιβάριους? ;) η φεντερ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 και ο (πολυ τραβηγμένο παράδειγμα) στραντιβάριους τα ίδια προτυπα με όλους τους άλλους χρησιμοποιούσε. Ποιός φτιάχνει κιθάρες στραντιβάριους? ;) ειναι ποικιλια στρατ. στρατο-ποικιλια strato-varius. και τις φτιαχνει-παιζει το γκρουπ ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 και ο (πολυ τραβηγμένο παράδειγμα) στραντιβάριους τα ίδια προτυπα με όλους τους άλλους χρησιμοποιούσε. Ποιός φτιάχνει κιθάρες στραντιβάριους? ;) η φεντερ ;D Lucky me!!! εχω λοιπον κι εγώ στραντιβάριους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 αυτό που εσύ λες μαστορια εγώ το λέω τεχνογνωσία η ουσια ομως ειναι τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαινει.. :) :) μάλλον βλεπουμε πολύ διαφορετικά το τι συμβαίνει ;) . Μπηκαμε παλι στο κλασικό τριπακι.... :) edit: αλλαγή της θεσης της λεξης ¨κλασικό¨ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Το 'ξερα, το 'ξερα! Επειδή όμως είμαι κάφρος και μικρός έπινα πολύ οβαλτίνη, τσάκα και τούτηνα: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 "Αγαπητέ μου Άγιε Βασίλη, στο φάκελο θα βρεις φωτο τι θέλω να μου φέρεις τα Χριστούγεννα. J" Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση